Forumet - Angående socialdemokraters oförmåga att för en sansad dialog

Angående socialdemokraters oförmåga att för en sansad dialog

118 0 11
Jag brukar ofta diskutera politik, och det som slår mig är att det finns tre olika människor som helt enkelt idiotförklarar en så fort man inte tkr likadant. Dessa människor är (i denna ordning) Sverigedemokrater, nationalsocialister & socialdemokrater. Att dom förstnämnda är otrevliga säger sig själv, men man väntar sig ändå lite mer av socialdemokrater som trots allt är etablerade i svensk politik och dessutom åtnjuter en gnutta respekt i medelsvenssons ögon. En vanligt diskussion kan få ett abrupt slut och såhär brukar det se ut efter en 5 minuters trevlig diskussion

Sossen: fattar inte vad folk har emot abort?!
Jag: Okej, nja, men många religiösa anser ju att livet börjar innan man föds
Sossen: Va du anser väll inte det?!!!
Jag: Har inte tagit ställning i frågan, men det är ett relativt hållbart argument
Sossen: Asså du måste fan läsa på, du är dum i huvudet!!
Jag: Ha-va? blev du sur eller?
Sossen: Tänker inte prata med dig mer, du äcklar mig!
Debattera med sossar är som att diskutera religion med liksom djupt troende dvs helt värdelöst, du kan lägga fram sakliga och tydliga verkligen skottsäkra argument men det påverkar dem inte det minsta. [tired]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Anticimex:

Jag är själv likhetsfeminist. Men nej, feminism är inte värre. Feminister är, till skillnad från sossar & SD:are, insatta i vad dom tkr.


Ja insatta i sin egen ofta bisarra pseudovetenskap. [zzz]

Spana också in:

Anticimex:

Jag är själv likhetsfeminist. Men nej, feminism är inte värre. Feminister är, till skillnad från sossar & SD:are, insatta i vad dom tkr.


Alla kan väl inte vara så jävla insatta i det dom tycker, man behöver inte vara sd:are eller sosse för att det.
Feminister har genom flera decennier nu gapat och skrikit sig till alla andras medgivande, för några argument har dom inte, varenda feminist som jag stött på har haft det väldigt svårt att folk har annorlunda syn på samhället än dem själva, att dem inte går med på deras (som FFF sa) sjuka och bisarra Pseudovetenskaliga genusteorier. Sverigedemokraterna kommer iofs inte långt efter er feminister. men några sossar har jag iaf ingen erfarenhet av att dom debatterar knepigt, då dom enda sossarna jag känner till är vagt insatta i politik, eller gamla panschisar.
Jag vet inte vilka miffon du argumenterar med. Men det är lika dumt att starta en tråd och tydliggöra att helt plötsligt Socialdemokrater är jättedåliga på att debattera och argumentera.

Sen att argumenten skiljer sig från socialdemokrat till socialdemokrat kan bero på att många glider till högerhållet, några är kvar på 60-talet, andra på 90-talet. Fast detta hade inget att göra med hur du uttryckte och dömde alla socialdemokrater för deras retorik. Din tråd har inte gett dig en högre kvalité på diskussionsfronten än den du målade upp för oss.