Forumet - Ångerrätt...?

Ångerrätt...?

300 0 14
Idag så köpte jag ett par "sjukt bra" hörlurar till min Ipod. Killen i affären SA att dem skulle vara bra. Men sen när jag väl fick lyssna med dem hemma så trodde jag att det var ett skämt, för de var totalt värdelösa. Basen är grymt överdriven (och det blir inte bättre när man fixar med EQ på själva ipoden) - så allt ljud blir typ.. dovt (?).

Dem kostade trots allt ganska mycket - och jag är jätte missnöjd nu. Kan jag gå och byta dem trots att jag öppnat förpackningen och allt sånt? Någon som gjort så?

Anledningen till att jag frågar här är att jag inte vill åka dit och bli nekad av någon dryg sak.

Och när jag ändå håller på. Om jag får lämna tillbaka. Vilka lurar rekommenderar folket här att jag ska köpa? Vill ha bra prylar i öronen!

Spana också in:

sennheiser hd515.

och öppet köp gäller bara om du uttryckligen bett om att få varan på öppet köp, och de godkänt det. distansavtalslagens ångerrätt gäller (i princip) bara när du beställt varan, eller köpt den av en dörr-till-dörr-försäljare, om jag inte minns fel. du kan ju be dem byta ut varan, och eventuellt hävda att hörlurarna inte fyller sin utlovade funktion och kräva att få byta, men det är ju så subjektivt att det inte är något hållbart argument egentligen.