Forumet - Ångest drabbad ensam

Ångest drabbad ensam

1153 1 11
Vet inte om jag kommer bli ensam på detta forum men det är normalt för mig det har alltid varit mitt liv. Förut var det jag som aldrig vågade fråga mina kompisar om de ville ses men nu när jag frågar blir svaret alltid nej jag är upptagen med exempel att städa sen 5 minuter senare ser jag dom ute med någon annan kompis. Alltså är det något fel på mig duger inte jag till????

Spana också in:

För mig är det tvärtom, folk har frågat om jag vill följa med men sen när jag inte har orkat och ställt in då blev de griniga. Så jag har alltid fått tvinga mig gå när orken vart svag, vilket gjort det mindre roligt. Tänker fortfarande tillbaks när någon undrade vart jag var. Jag vill gärna veta vad de orkar osv men tar aldrig upp det om det inte kommer på tal eller hittar en tyst minut.

Så det kan vara något man vet om.

SkeletonGirl: För mig är det tvärtom, folk har frågat om jag vill följa med men sen när jag inte har orkat och ställt in då blev de griniga. Så jag har alltid fått tvinga mig gå när orken vart svag, vilket gjort det mindre roligt. Tänker fortfarande tillbaks när någon undrade vart jag var. Jag vill gärna veta vad de orkar osv men tar aldrig upp det om det inte kommer på tal eller hittar en tyst minut.

Så det kan vara något man vet om.
populär