Forumet - Ångest över skolan

Ångest över skolan

1742 0 5
På senare tid har min bästa vänner som jag går i samma klass som börjat undvika mig. Dom väntar inte på mig, gör saker utan mig mm... Vet inte vad detta beror på. Detta ger mig brutal ångest över att gå till skolan, jag känner mig ensam. Funderar starkt på att skita i skolan, jag orkar inte med den skiten. Försökte sms en av mina vänner häromdagen och be om ursäkt och fråga om det var något jag hade gjort, fick inget svar. Vet inte hur jag ska göra allt känns bara väldigt jobbigt just nu.  Någon som har tips på hur man ska göra?
Har haft samma problem tidigare under mina skolår.
Du måste sätta dina kompisar på plats och fråga vad som gör att dem helt plötsligt börjat ignorera dig, och gör det face 2 face.
Att skita i skolan kommer enbart resultera till problem för din del, du kommer halka efter, din mentor kommer va på dig som en svans, tro mig jag vet, jag har själv varit i exakt samma sits.
Gå till skolan, fokusera på betygen och din karriär, för vänner kommer och går men skolan är någonting som du bara har en chans till (så vidare du inte väljer att gå om).
Hoppas det löser sig med allting, finns om ni vill prata mer om detta, eftersom jag själv varit med om liknande situationer. Peace <3

Spana också in:

Var med om samma sak för någon månad sedan. Det är bara att gp ditt för du tjänar inget på att stana hemma. Försök att skapa iallafall en liten relation med någon i klassen så det finns nån att va med på rasterna. Jag vet exakt hur det är och hoppas att det löser sig Hjärta