Forumet - Ångest, panik, oro över kukstorlek..

Ångest, panik, oro över kukstorlek..

4346 0 34
Såhär ligger det till, ska fatta mig relativt kort. Jag ser riktigt bra ut, har nästan gått steget ut med tjejer som mina vänner verkligen säger "WOW" åt. Gymmar, har sjukt stor umgängeskrets och liknande..

Jag vet precis hur jag ska göra allt för att kunna gå hela vägen, har tidigare haft förhållanden med 2 tjejer, båda av dessa anser att jag är riktigt bra i sängen (vet precis hur jag ska göra i princip)

Har haft sex med ett antal tjejer, men nu på sistonde.. Har jag verkligen haft ångest, jag har inte gått hela vägen, jag tar inte steget. Har istället nobbat en hel del tjejer fast jag egentligen velat gjort motsatsen..

Varför?

Jo, anledningen är komplex över min kuk. Jag har enligt mätning 14cm (känns psykiskt som storleken är mindre) vid erektion, inte speciellt tjock, enligt mina ögon.. Vid slak är den endast 5-6cm..

Även om man är teknisk duktig så är ju storleken en sorts första intrycket faktor, ser inte maten god ut blir man inte sugen.. Förstår ni?

Gör verkligen inte tråden för att få höra "Det är normalstort" utan för att komma över komplexet, hur ska jag komma över detta? Sån här ångest, kan i dessa fall man går hela vägen göra det omöjligt att bli erektionerad.

Ingenting man direkt säger till sina närmaste.

Har sjuk ångest över detta, mår riktigt dåligt.. Och då menar jag det verkligen! Får panik över att det inte finns sätt att förstora permanent..

Tacksam för svar, om några en vill försöka/kan ge något svar.

Kärlek.

Spana också in:

Macktorsken:

Här börjar den: :slutar här?


Forumet heter ungdomar..Du är iaf inte en..Och är ingen svenne som du så jag är nog redan klar med att växa..
Du min vän!Är ett fail barn..

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Menar att forumet är ämnade fö ungdomar..INte gubbe jävlar som du![mad]Gå och häng på flashback istället
vectorboy:

Vid slak är den endast 5-6cm.


Såg någon artikel i tidningen för ett par år sedan där dom uppmärksammade en forskningsrapport på området. Där hade de just kollat på massor av killar i slakt tillstånd för att se korrelationen mellan slak och erigerad penis. Den visade faktiskt att de som har stora när den är slag faktiskt inte var dom som hade stört när den var erigerad. Medan de lite mindre växte mycket så växte de större väldigt lite och mer bara hårdnade.

Så storleken slak är inget du ska oroa dig för, tvärt om är det ju snarare om du har väldigt stor slak som du ska oroa dig.

Däremot storleken i erigerat tillstånd, det är den som räknas.
Låter inte alls kul. Förstår att det är skitjobbigt.
Du måste övervinna det där. Dom flesta går och grämer sig över någon defekt på sin kropp. Det som kan hjälpa dig är kanske att försöka inse att det inte går att ändra på och att du ska göra det bästa av situationen. Det är lite som att gå upp på morgonen, det är dom första stegen ur sängen som är dom jobbigaste. Om du inte tar tag i det (dvs, övervinner problemet) så skjuter du bara upp det. Ett sätt att känna att du duger är ju trots allt att få gänga på en tjej. Se det som en lösning på problemet istället för det jobbiga [y]

lycka till