Forumet - Animal M-Stak

Animal M-Stak

570 0 7
Har köpt en låda Animal M-Stak tillsammans med 100% Whey Gold (Protein) för någon dag sen.
Nu undrar jag om jag ska köra på Animal konstant ända tills burken tar slut eller om jag endast ska använda mig av det varannan vecka. Hörde nämligen att man skulle göra så av en kompis som föreslog det. Varför vet jag inte riktigt men antar att det är för att dryga ut det på nått sätt.

Hade också varit trevligt om det finns andra här som använt sig av samma produkt och kan lämna lite reflektioner.

Sen vill jag veta hur mycket 30 gram proteinpulver är i ett deceliter mått. XD

Spana också in:

Roid Rage:

"Ett pack dagligen, 21 dagar i rad. Under träningsdagar, ta ett pack 45 minuter innan träningen. På vilodagar, ta ett pack på morgonen eller tidig eftermiddag."

Fick du ingen skopa med proteinet?
Det är väl cirka 0.5 dl


Härligt med någon som kan det här!

Ok, allt utan uppehåll får det bli då. Men ska man verkligen ta på vilodagarna också? Trodde Animal bara var prestationshöjande. [confused]
30g är nästan ett helt dl mått. Du ska äta m stak varje dag tills den är slut sen därefter ska du ha uppehållet (tror allt står på burken)

Sen ska och ska. alla har olika behov,hade jag kört som man "ska" med kolhydrater och protein hade jag aldrig varit där jag är nu. Doseringar och skit på produkter är baserat på ett visst antal personer vi tester ,omöjligt och veta vad som är rätt för just dig...bara en tankeställare man kan ha,speciellt när du ska köpa "gympulver"