Forumet - Anime problem

Anime problem

533 1 5
jag har och två andra älskar anime (Japansk animation )och vi pratar om det hela tiden men vi är fyra i vår lilla grupp eller vad man ska säga och den fjärde tycker det är jätte tråkigt när vi pratar om det. vi två kommer inte så bra överens och hon tar inget på alvar. jag vet inte om jag ska försöka stärka bandet mellan oss eller bryta det helt för vi är inte jäte nära som ni kanske förstår. och en sista sak. vi brukar köra en lek när man ska ställa en fråga om dig själv och så ska någon annan svara och hon som jag inte kommer så bra överens med säga att vi inte vet något om henne men när hon får frågorna så kan hon ingå av svaren och vi kan allt om henne nästan.  vad ska jag göra??!!

Spana också in:


Ruttenfisk:
Då är det såklart mer problematiskt. Tror du att det skulle gå att kompromissa och jobba på er relation så att ni båda känner att ni får ut något av att umgås?
mm men hon tar inget seriöst och vi har bråkat en gång och hon går arg på oss i fem minuter och min andra kompis som vi kan kalla E släppte det och min andra K funkar för henne va inte inblandad (E o K är dem jag är närmast med) men jag kunde inte släppa det och jag är inte någon som är långsiktig och blir nästan aldrig arg men jag får sådan lust att smälla till henne ibland alltså a