Forumet - anklagad

anklagad

674 0 25
min flickvän anklagar mig för att vara otrogen och vilja ha någon annan var och varannan dag. jag har tydligen sex med alla mina vänner och vill ha alla gammla ragg tillbaka i stället för henne, hon lever i någon typ av fantasivärld.

är det någon som varit med om samma sak?

jag har pratat med henne om det här och hon har lovat att hon ska prata med mig i stället för att kasta anklagelser mot mig. men hon fortsätter och fortsätter hela tiden.


jag förstår mig verkligen inte på kvinnor....

Spana också in:

Oväntad:

Har du gjort någonting som möjligtvis kan få henne att tro att hon har det minsta rätt?


inte vad jag vet, men jag hade kast ryckte innan jag träffade henne om att jag höll på med alla även fast jag inte gjorde det. men är väl pga det och att jag haft sex med en gammal vän som jag iofs inte pratar med längre....
Kan ju ha med dåligt självförtroende att göra. Ser man ner på sig själv tror man ju att man inte är värd tillräckligt, och om hon ser ner på sig själv så tror hon nog att du inte älskar henne lika mycket som du egentligen gör. Fråga hur hon mår och hur hon ser på sig själv.
Gör dig ju inget gott att bli anklagad för att vara otrogen var och varannan dag. Man kan ju må riktigt dåligt över att ens flickvän inte litar på en.
Daybreak:

Är det liksom inte bara en svartsjuka?


tror inte det....Chips:

Fråga hur hon mår och hur hon ser på sig själv.


har gjort det men får knappt något svar och sen tar det ett litet tag sen blir jag anklagad igen.


Chips:

Man kan ju må riktigt dåligt över att ens flickvän inte litar på en.


det är därför jag går till en kurator har fått panikattacker och antideprisiva...
ekwall:

har gjort det men får knappt något svar och sen tar det ett litet tag sen blir jag anklagad igen.


Kräv ett svar. Om du mår sådär dåligt så har du nog all rätt till att få en bra förklaring. Man går bara inte och anklagar sin pojkvän för något sådant utan att det finns någon grund till det.
Men om hon inte svarar kan det ju visa att hon ser sig själv på ett nedvärderande sätt och att hon inte vill prata om det.
Försök iaf verkligen att få henne att svara. Annars så tycker jag att du bara ska gå därifrån nästa gång hon anklagar dig för att ha varit otrogen. Säg till henne att du inte kommer prata med henne förrän hon kan sitta ned och förklara varför hon tror som hon gör och hur det kommer sig med att hon kommer med anklagelser som det troligtvis inte finns någon grund till. När det gäller fysiska bevis, alltså.
ekwall:

jag har pratat med henne om det här och hon har lovat att hon ska prata med mig i stället för att kasta anklagelser mot mig. men hon fortsätter och fortsätter hela tiden.


Har hon haft någon pojkvän som varit otrogen tidigare, eller blivit sårad av ngåon kille? Sådant kan sätta rätt djupa spår.

Sen tror jag det är som Chips säger, att hon nedvärderar sig själv och har dålig självbild. Hon har nog svårt att tro att du vill vara med henne och bara henne, det är möjligt att hon känner att hon inte duger.
aekitsune:

Min kompis gjorde så med sin pojkvän.. Hon förbjöd honom att träffa någon annan tjej överhuvudtaget. Han fick inte ens hälsa på mig om vi sågs i korridorerna typ.. Dumpa henne!


Inte för att vara sån, men lyssna inte på alla fjortisar. (nu för tiden är folk fjortisar uppe i 16/17 årsåldern, jävla fjantar)

Du gillar ju din tjej, eller hur? Därför ska du vara tillsammans med henne.
Tror du att hon hade hållt på så här om hon inte hade tyckt om dig?
Anledningen till att hon gör som hon gör är pga. att hon har dåligt självförtroende. Hon ser dig som om du vore världens centrum, men det är självklart helt jäkla fel. Uppmuntra henne istället och få henne att se sig bättre än vad hon är. Hon dyrkar dig för fan, se till att hon förstår att du gör detsamma mot henne. Se till att hon fattar att hon är den ende i ditt liv och att alla andra är kamelskit i jämförelse. Gör oväntade saker, var lite romantisk och få henne att känna sig speciell. Om du gör det kommer hon sluta och ni komer få det bättre.