Forumet - annorlunda beteende

annorlunda beteende

87 0 4
Jag blir inte klok på en kille jag "dejtar".. Från början var han väldigt på med att träffas och gav massa komplimanger.. allting gick väldigt fort och d va intensivt kändes d som.. vi har nu träffats i 2 veckor och han har under de senaste dagarna blivit mer passiv.. han kontaktar knappt mig längre fast när han väl skriver, skriver han ändå gulligt.. drf jag inte förstår, var han som han var i början för att "fånga" mig? och slappnar av mer nu.. eller är han inte intresserad längre?..

han har sagt att han är kär i mig och att han vill ha en framtid med mig.. men han säger ändå att han inte e redo att bli tsm med mig än.. Vi har redan haft sex, tyvärr även d gick för snabbt.. igår börja vi skojbråka lite fast d va ändå irriterad stämning, jag blev sur för att han gett mig så mkt tro om att han va redo för förhållande sen e han inte d plötsligt.. Idag skulle vi träffats, men sen kunde han inte :S och säger plötsligt att han kanske ska göra d ena o d andra men han vill verkligen ses..

Men är detta värt att satsa på? Varför beter han sig så här nu?
Lily89:

Men är detta värt att satsa på? Varför beter han sig så här nu?


kanske inte är tillfälle just nu för honom? Han kanske hade helt andra planer och trots att du är underbar och jättefin och kanske också skulle kunna vara en bra partner osv... så är det inte riktigt läge.. inte riktigt som han planerat det.

Alla har sina orsaker. Och det är synd att d ska behöva bli såhär. Men han e väl helt enkelt inte redo att inleda något förhållande.. än. Så frågan är vad du tänker göra åt det. Går det inte så går det ju inte.

Let go or wait.

Spana också in: