Forumet - Anonyma frågor

Anonyma frågor

1101 0 25

Ni vet ask.fm? Blir inte ni sjukt arga över äckliga, jobbiga, elaka frågor/kommentarer? Blir det ibland. Men mitt största problem är att jag inte vet vilken djävel som gör såhär mot mig. Fast jag förstår, vem stör sig inte på mig? Är ju så självgod att folk önskar de kände lika mkt kärlek för sig själva som jag gör. Söt

Spana också in:

Får du många sådana frågor? Jag kan förstå att man utnyttjar anonymiteten där för att kringgå sociala regler för att få svar på grejer man verkligen undrar men när det är frågor som "varför är du en idiot?", som jag nyligen såg att en person fått, tycker jag bara att de kan gå och dö. Har man probs med någon så ska man ta upp det med hen eller hålla käften.


elverpigen: Tål man inte anonym skit bör man inte ha ask.fm
Är väl drf det är bra, för att lära sig tåla det. Dessutom finns det nog många som inte tål det men de låtsas som att allt är bra. Många svarar inte ens på skit, för att de inte vågar visa vad för elakt/äckligt som skickats till demRullar ögonen funderade sj på att göra så nyss/har gjort så ett par ggr.
Vill exvis inte svara på sexfrågor, frågor om jag är oskuld/inte oskuld när min släkt kan se. Lite onödigt och skämmigt
Burgfitta: Varför vill man att folk ska fråga saker...
Vet att folk kommenterar/frågar, drf jag fortsätter ha det fast efter de senaste sakerna jag fått vill jag ta bort men är rädd för att ngn tror jag blev arg/ledsen. (Blev det men det gick över)

isola: Får du många sådana frågor? J
Inte jättemånga men typ frågor om jag vill ha sex, vad jag gillar i sängen och sådant där äckligt. Fick en fråga om min mamma också som jag besvarade, blev lite sur pga. den fast vet inte om det var illa menat från den som ställde frågan. Men är den så nyfiken kan den väl fråga privat, antagligen så ville den "skämma ut mig", annars hade jg inet fått den frågan där :) 
isola: Jag kan förstå att man utnyttjar anonymiteten där för att kringgå sociala regler för att få svar på grejer man verkligen undrar men när det är frågor som "varför är du en idiot?" som jag nyligen såg att en person fått tycker jag bara att de kan gå och dö. Har man probs med någon så ska man ta upp det med hen eller hålla käften.
Tycker också det... Och förstår sj. Ställde dryga frågor till en pers på min skola men det var för att hon snackade en massa skit. Men det var inte onödigt frågor. Skrev typ "varför behöver du sprida dåliga rykten? Mår du bra av det?" bara så typ :(

elverpigen: Och är man genuint självgod lycklig utan självtvivel bör man inte vara känslig för anonym skit heller
Att visa sig sjgod är väl inte detsamma som att vara där. Vad jag är lr inte är angår egentligen ingen, sedan kanske jag väljer att visa upp mig på ett visst sätt.

Kanske inte alls tog åt mig, lr så kanske jag gjorde det. Angår ingen. Säger vad jag vill och gör vad jag vill, behöver inte vara äkta bara för det

Jag kan bli arg när folk frågar dumma saker, som t ex häromdagen skrev nån "Har du bullfitta?" och jag blev bara irriterad och det förstörde hela min kväll. Medan ibland får jag anonyma, jättefina frågor och kommentarer.. Och då känns det nästan extra fint för de är anonyma och då ökar chansen för att de verkligen vågar säga vad de känner och tycker. Så om de, anonymt, ger mig massa beröm och så, då blir jag liksom... Extra glad, typ.

Anonymitet är komplext. Jag gillar det samtidigt som det skrämmer mig. 


debepe:
Att visa sig sjgod är väl inte detsamma som att vara där. Vad jag är lr inte är angår egentligen ingen, sedan kanske jag väljer att visa upp mig på ett visst sätt.

Kanske inte alls tog åt mig, lr så kanske jag gjorde det. Angår ingen. Säger vad jag vill och gör vad jag vill, behöver inte vara äkta bara för det
Det är inte så jag tolkade trådstarten men mår du bra absolut good for you