Forumet - Anorexia (egentligen inte)

Anorexia (egentligen inte)

293 0 3
Snälla hjälp mig!

Hur ska jag lyckas förklara detta, jag har inte anorexia på så sätt att jag kan äta exakt vad dom helst och i lagom portioner. ( detta säger jag inte bara , utan jag äter normalstora portioner)

Problemet är att jag motionerar mer än vad man i vanliga fall gör, springer flera gånger upp och ner i trappan, går hellre än cyklar mm.

Nu har detta pågått i snart 2 år och pappa håller på att rasa samman. Han är den jag älskar mest & litar på till 100%. Han förstår en alltid, även om jag inte förstår hur han kan göra det.
Jag vill verkligen INTE att han ska försvinna ifrån mig, jag har aldrig sätt han gråta innan. Igår fick han tårar i ögonen, även om jag vill stoppa all denna skit. Kan jag inte!
Vilket gör mig tokig. [cry]

Är det någon där ute, som vet hur man kan bli fri från "anorexian"
Sedan tidigare har jag legat inne och då gick jag upp ett antal kilon. Men så mycket som de tvingade mig att trycka i mig där, vill jag inte usättas för igen och får jag inte någon hjälp snart. Inom bara någon dag kommer jag att bli inskickad igen, då de snart ska ta prover på mig![cry]

Tyvärr har jag gått ner ännu mer, vilket jag är medveten om.
Väger idag 34 kg och är 161 cm lång
ortorexia tror jag det heter när man tränar extremt mycket och inte kan sluta..[sad]

de är verkligen hemskt, har levt med anorexin i tre år snart, fattar verkligen inte hur jag kunde slänga iväg mitt liv bara så där .. verkligen inte värt det,
man blir smal men olycklig när man är sjuk
när man blir frisk har man en finformig kropp och är lycklig!

vad väljer man lixom..? jo frisk för fan! du måste bestämma dig, du måste kämpa mot den där innre rösten som bara vill trycka ner dig, den inre rösten blir aldrig nöjd så är det bara, den fortsätter tjata tills du rent ut sagt dör!

att ha anorexia/ortorexia gör att det är omöjligt att vara lycklig, man ser bara lögner och en felaktig kroppsuppfattning.

du måste kämpa med allt du har och låta andra hjälpa dig, du behöver deras hjälp, man klarar det inte på egen hand, för då finns den där rösten kvar, du måste övervinna den!

jag tror på dig och hoppas verkligen att du kommer klara det! för det är inte värt det!