Forumet - Anpassa badkläder efter intimfrisyr

Anpassa badkläder efter intimfrisyr

5419 1 50

Säg att någon har korta shorts så könshår anas. eller en bikinitrosa och orakad bikinilinje. eller speedos och en buske som skymtar fram. Vad tycker ni om det? Bör man anpassa så att man har mer heltäckande badkläder för att skona folk från ens könshår eller är det upp till var och en hur mycket kropp och kroppsbehåring man vill sporta?

Spana också in:

Bryr mig ej. Allt annat än ett heltrimmat kön anser jag vara oattraktivt och skabbigt men det spelar mig föga roll om någon i Skellefteå sitter med hårig fitta.

Men att ha könshår som sticker ut är lika äckligt som att ha synliga snorkråkor som hänger i näsan, lukta svett, oklippta långa naglar o.s.v.


elverpigen:
så "din" brud måste ha clean shaved pussy men andra på tex strand, badhus etc med djungeldjuret hugo i byxorna är ok?

Ja jag har ingen rätt att bestämma över hur folk jag ser utomhus sköter sin intimhygien. Men det är ju fortfarande motbjudande att se, men då får man bara kolla bort. Men jag har aldrig sett en tjej som inte skött sin intimhygien, i alla fall inte en ung tjej. Är några gamla skator på 50+ här och var där man kan se en del strån sticka ut och ja det är inte vackert men men!