Forumet - Ansiktet

Ansiktet

1568 0 4
Hej jag är en tjej som föddes smal men endå ganska piffigt ansikte, mina kinder är ialafall ganska stora och jag undrar hur man man få bort de utan att llixom sluta äta för jag äter redan efter lchf!??!!
kan man typ masers/ träna ansiktes på något sätt??

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Det är inte ovanligt att barn/unga har barnfett som är kvar på kroppen och i ansiktet, det försvinner av sig självt efter ett tag och jag rekommenderar inte att du går på diet eftersom att du redan är smal och kan skada dig då du inte kommer få bort det önskade fettet utan du kommer få bort fett på andra ställen på kroppen vilket inte är bra i ditt fall. Är som sagt ingen läkare men var försiktig!
Det finns massage man kan göra för att få ett smalare ansikte. Tidigare testade jag att massera ansiktet med en plastsked (ja det låter jätte skumt Mycket glad) men folk kommenterade faktiskt att jag hade ett smalare ansikte! Jag vet dock inte om det verkligen fungerade men om du vill kan du ju testa. Jag hittade videon på Youtube. Det är egentligen ett japanskt trick för att se smalare ut och de använder en kinesisk sked som har en lite speciell form, men jag hade ingen sådan så jag tog en gammal bebis-sked av plast istället. Hursomhelst så gör jag inte det här längre och jag tror att jag höll på i kanske 1,5 månad. (Gjorde bara det 1 gång i veckan och sen var det bra liksom :) )

Spana också in: