Forumet - ansiktsbehåring

ansiktsbehåring

1296 0 38
jag funderar på att skaffa någon typ av ansiktsbehåring under en period, då jag inte rakat mig på ett tag. jag har en naturlig ansiktsbehåring som kan anses motsvara lenin, på ett ungefär. de alternativ jag främst överväger är francisco franco och august strindberg, bilder bifogas nedan.

Image

Image

är även öppen för andra förslag.

jag utgår från att ni vid detta lag vet hur jag ser ut.

så, kom med förslag. hur ska min ansiktsbehåring se ut?

edit: kan tillägga att pollen egentligen inte skulle vara där, men den kom visst med ändå, även om jag klickade på "ta bort poll", eller vad den satans knappen heter. hatar um.

Spana också in:

Mow Skwoz:

varmblodsgaffel


den första var lite som lenin, fast kortare. fast en bra referens för ungefär hur min ansiktsbehåring ser ut, eller iallafall skulle kunna se ut, om jag valde att utforma den efter denna bild. kvarvarande alternativ ser jag som ett försök att trolla. du är dålig på det.

ursäktar eventuella språkliga våldtäkter med en massa stolichnaya från min sida.
Om du inte hade helt skeva uppfattningar kring religion skulle jag råda dig att se ut som Beefheart. Som det är så förtjänar du dock inte att bära denne ädle kämpes signum. I stället bör du se ut som Strindberg. Jag kan tänka mig att din blick och dina kindben passar bra ihop med hans ansiktsbehåring, fast jag inte vet hur du ser ut.