Forumet - Antagen

Antagen

679 0 27

Spana också in:

Tilda1988:

mår du dåligt finns det alkohol på systembolaget att tillgå


Inte för mig. Är bara arton. [no-no]

hejpucko:

jag gillare:)


Hur har du det ordnat med boende? Jag funderade ett tag på att hyra en studentlägenhet, men de var så små och äckliga (bodde så under gymnasietiden) att jag bestämde mig för att hyra en större tvåa på hertsön istället. Tyvärr ligger det ju ungefär en miljon mil från universitet. [n]
Åtta:

Hur har du det ordnat med boende?


Jag tog ingen studentlägenhet, bor tillsammans med kompisar, så vi hyr en från lulebo i stan. De två första månaderna hyrde vi ett ruckel av nån konstnär i stan..hah.

De har nybyggda studentlägenheter, de är hela och rena och ser bra ut, men de är grymt små, ryms ju bara en säng och ett litet bord typ.
Áaa, hertsön är jobbigt långt borta men det går direktbussar till LTU på morgonen så det är väl ok men de tar en stund. Åså bränner de ju lägenheter där[shake].

Annars är centrum bra och bo i (omöjligt att få lägenhet där bara), östermalm och lulsundet är bra, björkskatan med (ligger ju just nära ltu) och på örnäset brukar man få lägenhet, det är lite närmare än hertsön iallafall[y]
hejpucko:

de är grymt små, ryms ju bara en säng och ett litet bord typ.


Jupp. Det var därför jag inte hyrde en sådan. Bodde i en sån i två år när jag gick i gymnasiet, och det vill jag fan inte göra igen. Det skulle väl vara okej om det fanns ordentligt kök, men det gör det tyvärr inte.

hejpucko:

Annars är centrum bra och bo i (omöjligt att få lägenhet där bara), östermalm och lulsundet är bra, björkskatan med (ligger ju just nära ltu) och på örnäset brukar man få lägenhet


Synd att det är snuskigt dyrt med alla de ställena (möjligen med undantag för örnnäset). Fast i och för sig. Den jag ska hyra nu ligger på 65m² och kostar 3800. Jag skulle ju lätt kunna gå ned till 40m² om det innebar att jag kunde bo närmre stan och universitetet.