Forumet - Antagningsstatistik

Antagningsstatistik

1633 0 5

Hej! Om vi säger att jag fått 0.95 på HP och utbildningen jag vill in på hade 0.9 VT13, har jag då en chans att komma in på den utbildningen? Jag kommer göra högskoleprovet i höst också men jag tvivlar på att jag kommer höja mig från mitt tidigare resultat - för jag kommer knappt ha tid för att förbereda mig eller läsa på innan.

Jag vet att snittet kan se ut lite hur som helst men att det går upp till 1-1.1 är ganska konstigt för det har aldrig varit på det förut. Däremot var det så under hösten... Men jag ska söka under våren så jag jämför med vår-resultaten. Är det naivt av mig?

Kommer inte komma in med betygen, blir nog bara behörig på det hållet så högskoleprovet är min enda chans.

Inga kommentarer

Senast ändrad 14 Oct 2013, 09:09 av André Vifot Haas
Tråden har 5 svar. Sortera efter:

JAG TROR PÅ DIG! Hjärta
(mer konstruktivt än så kan det inte bli, tyvärr)

vad är det du tänkte söka?

Det är klart att du har en chans, men som de andra säger, det beror på hur många som söker just den gången. Det brukar vara lättare att ta sig in till vårterminen än till hösten. Här kan du kolla antagningsstatistik från de senaste terminerna (både betyg och HP): http://statistik.vhs.se/

Spana också in:

... Fortfarande missnöjd. Jag ville ju ifrån mitt hem men kommer jag in i Sthlm eller Örebro så kmr jag ju vara kvar här...! Å andra sidan blir det betydligt billigare om jag stannar kvar än om jag flyttar till Karlstad eller Östersund men jag vet att jag hade haft det bäst i Östersund, långt ifrån allt och där kylan fanns för att slippa alla insekter som finns längre söderut i Sverige.

Livet är tufft... Hatar när folk pressar mig utan att hjälpa mig. Fan, pappa.

Asså........... Om jag kmr in i Sthlm kmr jag bo kvar här tills jag är... Hmm... 23-24 och det är väl OK men jag behöver vara för mig själv :S vad fan ska jag ta mig till... Och jag tänker inte betala för en lägenhet i Sthlm! Kanske i Örebro... Men då hade jag ju lika gärna kunnat flytta åt helvete, om jag ska betala hyra! 

fuckshitcockhelvetesdjävlakukhelvete. Vill få bra resultat på högskoleprovet men egentligen bör jag ju inte göra det alls... För då vet jag att jag inte kmr in i sthlm lr örebro.

Tänk om jag hamnar i Östersund och får det skitdåligt trots allt... Alltså. Kukhelvete :D