Forumet - Anteckningsfunktion efterfrågas!

Anteckningsfunktion efterfrågas!

114 0 16
En funktion som vore väldigt bra att ha är ett lättillgängligt anteckningsblock, såsom t.ex. helgon.net har. Anteckningarna är privata och ingen annan (mods inkluderade) ska kunna se dem. Det ska vara ungefär som att PM:a sig själv, men smidigare.

Kan en sådan funktion implementeras, gärna lättillgänglig i en pop-up med länk vid profilen, skulle jag bli en väldigt lycklig Emil. :)

(Helgon suger, så vill slippa använda den).

Spana också in:

tobias:

nej det kan vi inte.


Varför har jag fått mina läsa ett flertal gånger i så fall? Vet vissa mods som är väldigt förtjusta i att läsa andras PM.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fick bland annat veta för inte så länge sedan att en viss mod läste alla PM mellan mig och en annan UMare ju?
God Konsument:

Mods kan se PM ju? :S


Absolut inte!

God Konsument:

Fick bland annat veta för inte så länge sedan att en viss mod läste alla PM mellan mig och en annan UMare ju?


Det enda sättet för oss moderatorer att läsa PM, och jag tror även detta gäller U och i viss mån A, är om en av parterna ger oss meddelanden. Jag har läst andras PM-konversationer, när en av parterna skickat det till mig.

Lindblom:

Hm, varför behövs en sådant funktion? Vad är tanken?


Dels att den precis som med uppladdade filer blir väldigt praktisk för oss som arbetar från olika datorer: Istället för att mixtra med .txt-filer eller google documents kan vi enkelt spara filer direkt här. Dessutom är den väldigt behändig när man sitter i seriösa argumentationstrådar: Man kan copy-pasta länkar man vill läsa men inte hinner just då, eller använda den som backup när man skickar ett meddelande (utifall att man skulle loggas ut). Jag använder helgonfunktionen mycket, men gillar inte sidan i allmänhet. Fan det enda jag använder på helgon.