Forumet - Anti-nyårs tråden

Anti-nyårs tråden

3146 1 37

Spana också in:

Jag tycker heller inte om nyår :) Det finns ingen annan stund på året som firar tidens gång så mycket. Förutom födelsedagar förstås, men dem kan man slippa undan, nyår går inte att undvika lika lätt. Men ogillar man nyår är det bara att stanna på sitt rum och göra samma sak som man annars gör de kvällar man tillbringar hemma. Varför "göra något" över huvud taget? Ignorera nyårsafton och låtsas att det är vilken vanlig kväll som helst :)


FruLiten: Är inte så mycket för att fira nyår men behöver ju inte gå ut över andra :P
Haha nej, men nu blir det det så ändå Galen kände mig utanför i allt gullande på um så gjorde denna för att känna mig bättre :) kanske själviskt men osis.mynona: Jag tycker heller inte om nyår :) Det finns ingen annan stund på året som firar tidens gång så mycket. Förutom födelsedagar förstås, men dem kan man slippa undan, nyår går inte att undvika lika lätt. Men ogillar man nyår är det bara att stanna på sitt rum och göra samma sak som man annars gör de kvällar man tillbringar hemma. Varför "göra något" över huvud taget? Ignorera nyårsafton och låtsas att det är vilken vanlig kväll som helst :)
Klokt inlägg, ditt inlägg i min gråt tråd var också bra men ville inte hålla den igång kände jag. Jaah du har rätt, fast ändå tror jag en del av mig vill fira, gnäller mest för jag är ensam, men nu är det så att jag inte behöver vara ensam men är rädd för att vara med andra Gråter för mycket.reben: mkt hype ofta så dfr brukar inte festerna bli så kul pga man förväntat sig mer men denna blir perfekt ska ba sitta i en soffa med dom två jag gillar bäst att sällskapa med o chilla framför film o så = )
Det lät sjukt nice!!materialarn:
Nae men de är en och en halv mil till närmsta affär. Har inte lust att gå. Ledsen
Bil, cykel, tåg, buss, skridskor, skidor, rollerblades, helikopter? Min familj är väldigt liten och jag kan inget annat än att oroa mig över om min halva släkt, som jag har noll kontakt med, är vid liv eller inte. Jag har alltid ångest den dagen och jag tror inte heller att ett nytt år löser alla problem. Som jag sa i Anti-jul tråden så tycker jag det är dåligt att läskigt många människor får för sig att det är okej att blunda för alla världens problem och bara slösa å supa. Sen tycker jag inte om fyrverkerier, ser inte det lyckliga i sånt, det enda jag ser är vettskrämda hundar och skräp ÖVERALLT. Därför är jag anti-nyår Ledsen