Forumet - Anti-onani piller?

Anti-onani piller?

5815 0 62
Hej!
Jag är en kille på 15 år och har ett problem. Jag får fullt stånd hela tiden (det räcker att jag ser en helt vanlig tjej med fullt klädesplag på).Kuken växer då 4-7 cm.

Jag kan inte koncentrera mig någonting på lektionerna för jag är för kåt.
Jag hatar att runka, det äcklar mig. Jag har sökt runt på nätet och folk säger att om man vill döda random boners måste man helt enkelt sluta tänka på det. Men det är ju skitsnack för kroppen tänker ju på förökning hela tiden. Vi skall snart till simhallen och det vore tråkigt om jag skulle behöva att skolka den lektionen.
Jag behöver spermiedödande piller så att jag kan koncentrera mig på skolan och kunna vara på stranden i sommar.Kan man köpa det på apoteket eller få recept av skolsyster?
Jag kunde inte bada ALLS vid den senaste thailand semestern för att jag hade massivt stånd HELA jävla tiden.
Mina betyg ligger i botten p.g.a jag tänker på sex hela dagarna. Jag vill att det här skall sluta, NU!

PS. Kom inte med något pedagogiskt bullshit, jag onanerar inte men kroppen har jag ingen kontroll över.

Spana också in:

isola:

Det är normalt att det blir så under puberteten. Du behöver väl snarare söka hjälp för att du äcklas av att onanera? Sitt framåtlutat och ha en massa kalsonger under badbyxorna så fixar det sig säkert.


Haha vad i helvete jag brukade runka 4 gånger om dagen 7 dagar i veckan förut men nu är jag less på att lägga timmar varje dag på att städa och fräscha upp det.
Blir väl att gå till någon som faktiskt kan något om det här än alla som bara spyr ut er gissningar...
Anonym321:

Jag behöver spermiedödande piller så att jag kan koncentrera mig på skolan och kunna vara på stranden i sommar.


Spermiedödande vet jaginte vad de skulle förbättra. Men det finns sk. testosteronantagonister man kan ta. I Sverige finns Propecia som främst säljs mot håravfall beroende på för fög testosteronnivå. Det gör att man tappar sexsuget också.

Annars finns det en massa antidepressiva som har sådana biverkningar.
Gasolinerainbow:

Spermiedödande vet jaginte vad de skulle förbättra. Men det finns sk. testosteronantagonister man kan ta. I Sverige finns Propecia som främst säljs mot håravfall beroende på för fög testosteronnivå. Det gör att man tappar sexsuget också. Annars finns det en massa antidepressiva som har sådana biverkningar.


Nice, kan man köpa något av det på apoteket? Receptfritt?

Fingerprints:

måste du spruta runt satsen i hela rummet`?


Håller satsen i handen och springer sedan för kung och fosterland till toan. Men det känns jo o fräscht att resten av familjen skall använda den så då blir det att städa.
Anonym321:

Nice, kan man köpa något av det på apoteket? Receptfritt?


Nix. Receptbelagt. Får höra av dig till sjukvården.


Anonym321:

Nice, kan man köpa något av det på apoteket? Receptfritt?Håller satsen i handen och springer sedan för kung och fosterland till toan. Men det känns jo o fräscht att resten av familjen skall använda den så då blir det att städa.


Läskigt om du skulle springa på något, till exempel Fingerprints och hon fick den på sig.