Forumet - antideppressiva för sexlusten? (nånting sånt)

antideppressiva för sexlusten? (nånting sånt)

2198 1 8
Tänkte bara fråga lite om någon vet om något antideppresivt medel som inte tar bort sexlusten totalt.
Själv går jag på mirtazapin som då tar bort den helt som inte är så kul :P och eftersom jag inte kan ett skit om vilka som finns så ville höra lite om vad andra har att säga :D
zercko:

Själv går jag på mirtazapin som då tar bort den helt som inte är så kul :P


galet, då mirtazapin är ett utav de antidepressiva läkemedel som används när man vill undvika eller motverka sexuella biverkningar. hur länge har du tagit mirtazapin, och har du tagit några andra slags antidepressiva innan dess?

Spana också in:

Individuellt.
Jag tappade inte lusten på mirtazapin, men av andra anledningar var jag tvungen att byta till sertralin, sjukt hög lust men ingen förmåga till orgasm.
Käkar saroten ibland, tappar sexlusten då också. Och nu äter jag venlafaxin och har ingen lust, har dock inte undersökt ifall om jag fått tillbaka förmågan till orgasm, på grund av, ingen lust.

Så kan vara otroligt knepigt med sexlusten samt orgasm med antidepressiva medel.

Prata med din läkare om det.
Har hållit på med dom i nån vecka nu och kan säga att det inte är något som helst fel med sexlusten. Blev lite orolig för att en polare sa att den kunde försvinna permanent. Och vikten sjunker, kan snarare säga att jag både går ner i vikt och tappar matlusten istället, men äter fortfarande normalt. Det kanske vänder lite efter en vecka eller så :P