Aviseringar
Rensa alla

antideppressiva för sexlusten? (nånting sånt)


zercko
Ämnesstartare

Tänkte bara fråga lite om någon vet om något antideppresivt medel som inte tar bort sexlusten totalt.
Själv går jag på mirtazapin som då tar bort den helt som inte är så kul 😛 och eftersom jag inte kan ett skit om vilka som finns så ville höra lite om vad andra har att säga 😀


   
Citera
Ämnesetiketter

tips: fråga din läkare


   
SvaraCitera

Är individuellt också skulle jag tro. Men ja, fråga din läkare!


   
SvaraCitera

zercko:

Själv går jag på mirtazapin som då tar bort den helt som inte är så kul 😛

galet, då mirtazapin är ett utav de antidepressiva läkemedel som används när man vill undvika eller motverka sexuella biverkningar. hur länge har du tagit mirtazapin, och har du tagit några andra slags antidepressiva innan dess?


   
SvaraCitera

Individuellt.
Jag tappade inte lusten på mirtazapin, men av andra anledningar var jag tvungen att byta till sertralin, sjukt hög lust men ingen förmåga till orgasm.
Käkar saroten ibland, tappar sexlusten då också. Och nu äter jag venlafaxin och har ingen lust, har dock inte undersökt ifall om jag fått tillbaka förmågan till orgasm, på grund av, ingen lust.

Så kan vara otroligt knepigt med sexlusten samt orgasm med antidepressiva medel.

Prata med din läkare om det.


   
SvaraCitera
Petto

Skulle det kunna vara så att depressionen tar bort sexlusten och knarket inte stoppar tillbaka den?


   
SvaraCitera

Jag har tagit mirtazapin för sömnbesvär för ett år sedan samtidigt som jag tog ssri, jag blev bara trött och sov hela dagarna, och så gick jag upp 10 kg i vikt. Jag rekommenderar att byta tabletter om du har erektionsproblem m.m.


   
SvaraCitera
zercko
Ämnesstartare

Har hållit på med dom i nån vecka nu och kan säga att det inte är något som helst fel med sexlusten. Blev lite orolig för att en polare sa att den kunde försvinna permanent. Och vikten sjunker, kan snarare säga att jag både går ner i vikt och tappar matlusten istället, men äter fortfarande normalt. Det kanske vänder lite efter en vecka eller så 😛


   
SvaraCitera

Petto:

Skulle det kunna vara så att depressionen tar bort sexlusten och knarket inte stoppar tillbaka den?

Minskad sexlust eller andra sexuella störningar är en vanlig biverkning av antidepp.


   
SvaraCitera

Hallå. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har aldrig mött ett problem som det här tidigare. Jag tycker att du bör rådfråga med specialister. Kanske kommer de att ge dig en antydning eller förskriva dig någon form av medicin. Här är www.manligapotek.com/kamagra.html där kan du hitta allt. Jag önskar att du skulle bli av med ditt problem så snart som möjligt.


   
SvaraCitera