Forumet - Antidepressiva för PMS 0.o

Antidepressiva för PMS 0.o

2473 0 30
Jag var på um för två dagar sen för att fråga om det fanns något man kunde göra om man hade det jobbigt med PMS. Jag tänkte att hon skulle rekomendera nån form av p-pller eller några andra tabletter... ( typ reseptfria som finns på apoteket som ajg fick reda på sen).

hon frågade mig seriöst ingenting.. jag sa bara att jag hade humörsvängningar i samband med mensen och tyckte det var jobbigt.... Då frågade hon mig om ajg hade pojkvän för då kunde p-piller vara ett alternativ... Jag sa då nej och att jag var orolig för biverkningar... Då sa hon ne men då blir nog detta bra å så printade hon ut ett recept!... Hon sa detta tar du 5 dagar innan och 1 piller varje dag :S... då sa jag okej men vadå är det inga biverkningar på dessa piller? Inte alls sa hon då Och skrev ut ett recept för 1 år och bokade inga återbesök! Hon sa att hjälper det inte så dubblar du dosen :S efter lite små prat imellan tackade jag och gick


när jag kom hem så googlade jag tabletterna och det visade sig vara antidepressiva !! Då undrar jag hur fan kan hon bara slänga ett recept med antidepressiva på mig utan vidare! Sånt är allvarlig ! kan ju slå sjukt fel! Sånt måste ju kontroleras!

jag är sjukt irriterad över detta :S

Spana också in:

kebu12:

jättekonstigt, du är ju faktiskt tjej, blir sura över allt


kunde ju dött typ :P min mamam har testat dom tabletterna vid nåt tillfälle och var jäätte alergisk mot dem! hennes läkare sa att hon bara skulle testa en halv först för dom är så starka... å när hon gjorde det blev hon typ medvetslös för hon va allergisk :S hade hon tagit en hel hade det inte vart kul!