Aviseringar
Rensa alla

Anton, Gay?


Ämnesstartare

Del 1: Anton

Anton är en helt vanlig tonårskille.
Kanske lite liten. Innan han kom in i puberteten för mindre än ett år sedan, fick han en del tillväxthormon för att växa till sig lite. Men han ser ut att förbli en liten 'trädgårdstomte'. Kort och tanig. Anton har medellångt blont hår i en frisyr som går lite åt emo-hållet. Han har ljus, blek hud och nu på sommaren en massa fräknar på näsan och kinderna. Hans ansikte är, likt hans kropp, litet och näpet. Med fylliga rödrosiga läppar och ett par stora, klarblå ögon. En riktig sötis, helt enkelt. Han har ett stadigt gäng med kompisar från skolan och en söt liten flickvän. Han är dock fortfarande oskuld.

Denna kvava sommarlovsdag (åska i luften?) är en lite speciell dag. Det är idag Anton fyller 15.
På förmiddagen firades han av sin familj med tårda på sängen. Därefter drog han hem till sin bästa kompis, Linus. Väl hos Linus träffade han hela kompisgänget. Linus (förstås), Kristian, Anders, Carl och Mirja. Eftersom det är molnigt ute denna dag, bestämmer sig gänget för att spela några rundor Mariokart och New Super Mario Brothers, på Linus Wii. De spelar till framåt 16-tiden, då de bestämmer sig för att ändå gå ut och lira lite fotboll. Mirja, som annars aktivt spelar som hokeymålvakt, får bli oberoende målvakt nu också, då de bara har ett mål på den lilla gräsplanen. Men det går fint och Anton får gå hem lätt svettig, hungrig och med ett par färska skrapsår, då det blir kväll och gänget bryter upp pga en regnskur. En lyckad dag...som ska bli bättre!

Del 2: Måns

Klockan 18.15 dundrar Anton in genom ytterdörren.
- Jag är hemma!
Ropar Anton. Han får, till sin förvåning, ett massivt hurrande till svar.
Det visar sig att släkt och vänner till familjen kommit på besök, för att fira Antons dag. Kul, suckar Anton. Gänget, Anna&Ville, Anders&Eskil, brorsan, mamma&pappa samt Måns, kommer alla ut i hallen och börjar sjunga för Anton. Sången avslutas snart och Anton står där och rodnar, utan att veta vad han skall säga eller vart han skall fästa blicken. Men han lyckas pressa fram ett "tack" i alla fall.
Sedan går allesammans ut i köket för att avnjuta smörgåstårta tillsammans. Anton, som föredrar vegetarisk kost, till sina föräldrars förtret, gillar inte direkt den sliskiga tårtan, full av skinka och annat slisk. Efter att alla fått i sig maten och lite gräddtårta till efterrätt, börjar de flesta gästerna att röra på sig. Det är ju snart måndag. Pappa Fredrik, mamma Agneta och Måns, går dock ut i vardagsrummet efter att övriga gäster begett sig hem. Där vankas groggar och öl i massor. Anton går in på sitt rum för att slappna av och lira lite Zelda på sin gamla Gamecube. Timmarna går och klockan närmar sig midnatt.
Anton hör hur morsan och farsan släpar sig in på sitt sovrum. Han känner sig lite ensam och bestämmer sig för att gå till vardagsrummet för att se om Måns är kvar.

Sagt och gjort.

Anton smyger ner för trappen och går in i vardagsrummet.
Jodå, där är Måns. Anton har aldrig varit intresserad av killar, men tycker ändå att Måns ser rätt bra ut, med tanke på att han närmar sig 40. Vältränad och med allt hår på huvudet kvar. Anton skulle ha gissat på att han är kanske 32, om det inte vore för att han vet om den verkliga åldern. Måns är i full färd med att bädda soffan. "Jaha, han skall tydligen sova över", konstaterar Anton.

- Tja, Måns. Ska du stanna här inatt?
- Jo, är lite för packad för att cykla hem 5 km...hehe.
- Ahh, förstår. Men ska du redan lägga dig?
- Jo, tänkte det. Ska ju upp till jobbet imorgon och behöver sova ruset av mig.
- Aha, men kan du inte stanna uppe en liten stund till och snacka lite bara?
- Hmm...tja, kan väl inte vara hela världen om man kommer trött till jobbet en dag.

Måns jobbade för några år sedan på farsans kontor. Det var därigenom de blev vänner.
Måns bytte dock sedan jobb till snickare, då han är väldigt händig och till skillnad från Antons pappa, även i väldigt gott fysiskt skick. Måns hjälpte förra året till med att göra den stora utbyggnaden på Anton och hans familjs hus, vilket för Måns närmare familjen rent vänskapligt. Han hänger hos dem titt som tätt, då han inte haft en kvinna på flera år. Så han uppskattar uppenbarligen sällskapet, även om han i vanliga fall spenderar lördagar och söndagar på krogen och raggar. Eftersom han blivit rätt god vän med Anton, genom diverse fisketurer och annat som Antons egen farsa varken har tid eller lust med.

Anton sätter sig bredvid Måns och de börjar kallprata lite om Antons nya ålder, om skolan, Måns jobb osv. Efter en stund häller Måns upp ytterligare en stadig sup åt sig själv. Anton känner sig sugen och nyfiken på detta.

- Kan du inte fixa en grogg åt mig också?

Måns låtsas vara fundersam.

- Hmm...nja, jag vet inte jag...
- Äh, snälla, en enda?
- Nja, okej då. Men du är faktiskt stor nog att dricka rent nu.
- Haha, jaså?
- Yes box.

Så tar Måns ett litet grogg-glas och fyller det till bredden med whisky.
Anton tar sats och får i sig en klunk. Det smakar riktigt illa. En rökig, äcklig smak och en starkt brännande känsla i halsen. Han hostar till och Måns skrattar.

- En till?

Anton svarar inte, men lyckas få i sig resten av glaset och Måns fyller på.
De båda dricker upp resterande sprit i flaskan och Anton, som aldrig varit riktigt full tidigare, har svårt att ens sitta upp ordentligt. Stämningen har nu lättat ordentligt och Antons blyghet försvunnit. För att inte tala om Måns hämningar. Samtalet kommer in på sex.

- Jaha, lilla vän. Jag hörde att du fixat dig en liten flickvän jag.
- Jo, Eva heter hon...
- Så, hur länge har ni varit ihop?
- En månad.
- Okej, har hon släppt till något då?
- Haha, njä, tyvärr. Vi är fortfarande mest kompisar.
- Synd. Så du är fortfarande oskuld, antar jag?
- Öhmm...jo, jag är väl det.

Måns blir allt mer vågad i samtalet med Anton och pratar om hur skönt och spännande det är med anal- och oralsex och sådant. Anton börjar känna sig obekväm i samtalet, som känns allt mer konstigt. Till slut placerar Måns sin hand på Antons ben. Anton blir lite chockad och säger att han nog ska gå och lägga sig. Skola imorgon. Måns håller med om att det är en bra idé. Han måste ju som sagt också upp. Anton sveper upp vad han har kvar i sitt glas och skyndar sedan iväg till övervåningen och sovrummet sitt. Måns känner hur enormt kåt han blivit på lilla Anton. Måns ser sig själv som hetero, fast en liten aning bi-curious. Han har aldrig haft sex med någon av samma kön, men tänder helt klart på små söta tonårskillar som Anton. Speciellt lilla Anton, som är lite sådär feminint söt. Litet näpet ansikte, liten tanig kropp, stora ögon, fylliga rödrosiga läppar och massor av fint, blont hår. En riktig läckerbit, helt enkelt.
Måns har knäppt upp sina byxor och smeker sin stora kuk genom kalsongerna. I brist på rationellt tänkande, pga för mycket alkohol och rejäl brunstighet, bestämmer han sig för att smyga upp till Antons sovrum.

Del 3: sex!

Anton hann inte mer än att få av sig allt utom kalsongerna, innan han stupade i säng. Trött och berusad.Han somnar på knappa 5 minuter och bryr sig inte om att dra på sig något täcke i det varma rummet. Samtidigt smyger Måns upp för trappan, hela tiden smekandes sin kuk genom alla kläder. Han har bestämt sig. Han vill ha lilla Anton. Eller åtminstone titta lite på honom. Känna lite på honom, medan han själv onanerar. Det är väl oskyldigt? Bara känna och titta lite...

Sagt och gjort.

Då Måns långsamt öppnar dörren till Antons sovrum och kikar in, får han se något han sent skulle glömma. Där ligger Anton, i fosterställning, med endast ett par vita boxerkalsonger, med röda hjärtan, på sig. Han är så otroligt söt...och så otroligt sexig! Måns känner hur kuken blivit maximalt erigerad och nu dunkandes mot den trånga jeansgylfen. Han bara måste få ta och klämma lite på denna oskuldsfulla, söta men ack så syndigt sexiga lilla varelse till pojk, innan han förgås av kåthet!

Måns kliver in i rummet och stänger försiktigt dörren bakom sig. Anton sover tungt och märker inget.
Så kliver han snabbt ur sina byxor och drar ner sina kalsonger. Kuken liksom sprätter fram, alldeles kladdig av försats. Måns är mycket nöjd med sin kuk. Den är drygt 20 cm lång och rejält grov, med många tydliga ådror. Den är rak och fin, med ett stort och förhudslöst ollon. Förhuden har han alltid haft lite problem med och lät sig därför bli omskuren för många herrans år sedan. Han kikar på sin stora, försatskladdiga kuk och låter sedan blicken återgå till lilla Anton, där han så fridfullt sover.

Mums.

Måns går fram till sängen och sätter sig försiktigt på kanten. Fjädrarna gnisslar till, men Anton tar ingen notis. Måns darrar och kallsvettas då han försiktigt höjer handen och låter den smeka Antons fasta, kalsonbeklädda skinka. Det känns underbart - underbart tabu. Bästa kompisens lilla söta son, som precis blivit byxis. Han kan inte fatta att han gör detta. Handen fortsätter att smeka rumpan en stund till, tills han når kanten på Antons kalsonger. Försiktigt för han in handen innanför kanten och känner den helt lena huden mot fingertopparna. Kuken sprätter till lite och Måns drar ner Antons kalsonger. Så får han snart se den mest underbara synen någonsin. Antons nakna rumpa. Den lätt solbrända huden. Anton måste ha solat naken någonstans, konstaterar Måns. Skinkorna är perfekt rundformade och fasta. Helt lena. Inte ett hårstrå, till synes. Måns njuter enormt mycket då han smeker den nakna vänstra skinkan. Han känner hur kuken dunkar då hans hand kommer allt närmare mitten, där skinkan övergår i en skåra.

Måns når Antons rumpskåra och börjar själv att onanera lite långsamt. Det här är bara för mycket!

Måns smeker lite i skåran och konstaterar att Anton inte har särskilt mycket hår där heller. Läckert. Oskuldsfullt. Han för sin egen darrande hand till sin mun och blöter pekfingret i munnen. Nu skall det ske. Måns känner att han är påväg att explodera av spänning, förväntan och åtrå, då han för in sitt pekfinger mellan Antons fasta små skinkor. Han känner den lätt svettiga huden mellan skinkorna. Den glesa behåringen. Så når han till sist målet: han känner den absolut lena huden kring stjärthålet. Han ryser och tvekar en bra stund, innan han låter fingret träffa rätt. Han lägger fingertoppen mitt på Antons lilla, skära och ihopdragna stjärthål. Kontakten känns som en stark elektrisk stöt i Måns kropp. Han ryser till och måste fortsätta. Han lägger tyngd bakom fingret, känner hur Antons slutmuskel långsamt slappnar av utav trycket och fingret glider in.

Anton stönar till och vaknar av den lätt brännande känslan i stjärten.
Han kan knappt tro det, men där sitter MÅNS pch pullar honom med ett finger! Uppenbarligen helt fokuserad, då han inte tycks ha märkt att Anton vaknat. Anton är för chockad för att säga något. Han låtsas fortsätta sova, då Måns för ut fingret igen och trycker in det med mer kraft. Måns pullar ett tag och Anton börjar få stånd, då det börjar kännas rejält skönt i rumpan. Detta då Måns gång på gång stöter sitt finger mot Antons prostata. Snart försvinner fingret och Anton stönar till igen - av besvikelse denna gång. Det var ju så skönt! Men så är fingret snart där igen, tillsammans med ett till finger. Anton stönar till och försöker slappna av, då det återigen bränner lite då de två fingrarna forcerar hans slutmuskel samtidigt. Antons ovana muskel försöker förhindra intrånget och krampar för att stöta ut Måns fingrar. Men Måns har för mycket kraft bakom fingrarna och motstår lätt Antons stjärthåls hjälplösa kamp. De tränger in till Antons prostata igen. Denna gång stönar Anton till högt och Måns reagerar.

De möter varandras blick. Måns har ett härjat och frågande uttryck i ögonen. Men återgår till att fokusera på Antons stjärt, då Anton inte säger något, utan bara stirrar på Måns och stönar av välbehag, för att liksom visa att Måns ska fortsätta och inte fly ut ur rummet i panik. Måns drar dock snabbt ut fingrarna ur Antons varma lilla ändtarm och går med snabba och smygande steg ut ur rummet. Anton suckar besviket till men hinner få en skymt av Måns stora, erigerade penis. Anton ligger kvar alldeles förvirrad över vad som hänt.

Måns skyndar genom övervåningen till toaletten.
Bryr sig inte om att han skulle kunna bli upptäckt av Antons föräldrar. Han är alldeles för kåt. För att inte tala om berusad. Väl inne på toaletten hittar han en flaska hudkräm. Det får duga.
Han smyger snabbt tillbaka till Antons rum. Nu ska det ske. Nu ska han äntligen "erövra" den där oskuldsfulla men ändå syndigt sexiga lilla pojken. Han har bestämt sig.

Anton har lagt sig på rygg och möter Måns blick, då Måns är på väg tillbaka till sängen.
Ingen av dem säger ett ord, då Måns tar plats hos Anton och skjuter isär dennes smala, nästan helt släta ben. Anton har tagit av sig kalsongerna helt och Måns ser den lilla styva pojkpitten, alldels kladdig av försats, som även kladdat ner Antons söta, platta mage. En helt underbar syn...
Måns klickar ut lite salva i handen och smörjer in sina två fingrar, som tidigare var inuti Anton. Han för dem åter på plats på Antons lilla stjärthål och trycker till. Likt på kommando, slappnar Antons slutmuskel av vid trycket och släpper villigt in Måns fingrar. Anton har uppenbarligen redan vant sig vid att bli penetrerad, då slutmuskeln är helt avslapnad och gör ingen antydan till motstånd.

Måns greppar tag om Antons lilla, blötkladdiga snopp och runkar honom lite lätt, medan han fortsätter med pullandet. Anton stönar och vrider på sig om vartannat. Det är så otroligt skönt med denna "dubbla" njutning. Fingrar som smeker hans prostata och en hand som smekar hans lilla pojksnopp!
Snart drar dock Måns ut fingrarna igen och för bort handen från Antons kuk. Måns försvinner snabbt från sängen och tar upp ett litet paket med en kondom ur sina byxor, som ligger på golvet. Han brukar alltid ha kondom med sig på helgerna, då han brukar gå på krogen för att hitta passande engångsligg. Nu kommer kådisen väl till pass, tillsammans med en kille, för första gången. En ung, söt liten oskuldsfull kille!

Måns går tillbaka till sängen där Anton nu ligger och smeker sig själv. Den lilla söta pojken ligger och onanerar. Helt skamlöst inför denna mycket äldre man. Gud, så sexigt!

Måns drar några runkdrag på sin egna stora, svullna kuk och trär därefter vant på kondomen. Dock med darrig hand, vilket inte hör till vanligheten. Allt går så vant och lätt till med kvinnor. Men det är uppenbarligen en helt annan grej att sätta på en liten oskuldskille! Mycket mer spännande,

Måns går fram till Anton och sätter sig på sängen, mellan Antons brett särade ben. Anton ligger där, redo att bli tagen, och blickar mot Måns stora stånd. Han blir orolig, lite äcklad (han är ju inte gay och har aldrig någonsin fantiserat om att göra sånt här med en man) och enormt kåt!
Måns tar tag i sin stora kuk och gnider den upp och ned mot Antons rumpa. Anton för ned sina båda händer och särar på sina små, fasta skinkor. Nu är det dags. Det vet de båda.

Måns tar en klick handkräm och smetar in sin kuk innan han placerar ollonet mot Antons nu lätt rödrosiga stjärthål. Anton stönar till. Måns lägger tyngd bakom ollonet. Slutmuskeln slappnar vant av. Den är ju redan ganska avslappnad och uttöjd efter allt pullande. Men denna gång är det ju något mycket större och grövre som ska in. Det bränner och spänner ordentligt i Antons rumpa. Anton gnyr högt. Det känns som att hela hans rumpa håller på att spricka upp då Måns stora kuk plöjer sig in genom den kämpande slutmuskeln, som gör allt för att hålla den allt för stora snoppen ute. Vare sig Anton eller hans stjärthål är det minsta avslappnade nu. Slutmuskeln får spasmer för att försöka tvinga ut kuken. Men Måns är målmedveten och tvingar sig förbi både den yttre och inre slutmuskulaturen.
Så helt plötsligt är han så långt inne han kan komma och stöter med ollonet mot Antons tarmvägg.

Anton ryser till av både smärta, obehag och vällust, då Måns låter kuken vila inne i Anton. Alldeles stilla. Snart slappnar Antons muskulatur av igen, vilket Måns känner då Antons muskel upphört med att rytmiskt krampa om hans kuk. Den kramar istället om kuken med ett jämnt och konstant tryck. Måns drar kuken utåt och stöter in den så långt det går igen. Han upprepar rörelsen och Anton jämrar sig varje gång ollonet stöter mot tarmäggen.

Måns stöter och stöter. Anton stönar och gnyr så högt att man skulle kunna tro att han ligger och föder inne på sitt pojkrum. Ett under att hans föräldrar inte vaknar...
Efter ca 5 minuters intensivt samlag drar sig Måns ur och får den underbara synen av Antons helt öppna stjärthål, då ollonet till sist sprätter ut i det fria. Hålet förstoras upp lite då det grova ollonet töjer ut det ytterligare, för att sedan gå ihop lite då kuken helt lämnar stjärten. Hålet förblir dock vidöppet och gapar mot Måns, lätt pulserande. Måns reflekterar inte allt för mycket över det, men förstår ändå att det måste varit en ordentlig chock för Anton och hans lilla rumpa. Slutmuskeln fortsätter krampa, öppnar och drar ihop sig rytmiskt, likt en dum liten fiskmun, då den inte längre har något att hålla tätt mot, samtidigt som den är alldeles för uttöjd för att kunna sluta sig igen, på ett bra tag. Måns vänder på Anton och lyfter upp honom, så han hamnar på alla fyra. Dags för att ta pojken bakifrån.

Hålet har slutat krampa, men är fortfarande lite öppet, då Måns återigen placerar sitt ollon mot det och pressar sig in. Anton begraver sitt ansikte i huvudkudden och stönar över den sköna, uppfyllande känslan och den numera lätta smärtan då han töjs. Måns sätter igång med ett högt tempo genast och knullar nu Anton riktigt hårt, så hans egen pung slår mot Antons stjärt. Det är enormt skönt med det lilla strjärthålets hårda kramande om kuken och tarmväggens friktion mot ollonet. Måns känner snart hur spermierna lämnar pungen och fyller prostatan, så att trycker byggs upp. Det är dags.

Måns knullar Anton med några sista djupa stötar, innan han drar sig ur. Stjärthålet lämnas helt öppet och är nu så uttöjt och avslappnat, att det knappt längre pulserar och ingen antydan görs till att dra ihop sig igen. Måns kastar omkull Anton och sätter sig på hans bröstkorg. Han sliter av kondomen och Anton tittar lätt chockad upp på den stora, nu bara kuken. Måns böjer ned kuken mot Antons ansikte och börjar runka.

Anton förstår att Måns vill komma på hans ansikte. Han känner sig lite äcklad av tanken på att få någon annans sperma på sig. Men är för kåt och för nyfiken för att säga ifrån.
Måns börjar stöna och böjer ned kuken ytterligare. Sedan sker det. Måns stönar våldsamt, en stor och tydlig droppe uppenbarar sig längst ut på ollonet och bråkdelens sekund därefter, kommer första sprutet. Trycket är kraftigt och en sammanhållen, tjock sträng med grågrumlig sperma lägger sig tvärs över Antons Ansikte och en del fastnar även i hans blonda lugg. Måns riktar in snoppen så att nästa sprup lägger sig i en lika sammanhängande sträng över Antons läppar. Därefter rinner det i omgångar ut tjocka klumpaktiga droppar med ljummen sädesvätska över Antons mun och haka. Som en sexig detalj ser Måns hur en genomskinlig, sammanhållen sträng med sperma förenar Antons underläpp med hans ollon. Anton känner hur kletig han är om munnen och låter nyfiket tungan komma ut och slicka sig om läpparna. Anton får i sig merparten av satsen som kommit på hans mun och strängen som förenat hans underläpp med Måns ollon, skiftar nu till att förena ollonet med tungan. Anton känner den lätt salta och bittra smaken mot tungan. Inte precis gott. Men grymt upphetsande. Han sväljer och slickar sig upp efter den sega strängen med numera kall sperma som hänger från Måns ollon.

Som avslut på den skönaste orgasmen som Måns någonsin upplevt, trycker han sitt ollon mot Antons fylliga läppar, då dessa når slutet av spermasträngen. Anton ger ollonet en lätt kyss och särar sedan på sina läppar, så att Måns kuk kan glida in på tungan. Måns låter ollonet och några centimeter av skaftet sjunka in i Antons mun, varpå Anton sluter sina läppar om skaftet. Så får han för första gången i sitt liv suga kuk. Anton onanerar åt sig själv medan han låter Måns knulla honom i munnen lite lätt. Det är en enormt skön och upphetsande känsla, att känna den alldeles varma kuken mot läpparna och tungan. Till en början slaknar Måns kuk en aning, då han för bara en liten stund sedan tömde sig ordentligt på Antons söta lilla dockansikte. Men han fortsätter att knulla Antons mun och snart känner han hur blodet rinner till och fyller snoppens svällkroppar igen. Han är redo för akt två.

Han stöter hetsigt kuken in och ut i Antons mun. En liten bit längre in för varje stöt.
Anton gör sitt bästa för hänga med i detta och pressar samman sina läppar hårt, och försöker komma åt ollonet med tungan, då han får chansen. Medan Antons ena hand fortsätter med att allt snabbare smeka sin egen lilla snopp, så för han den andra handen till Måns sammandragna pung för att smeka testiklarna. Ytan är alldeles skrovlig och ganska hårig, men Anton gillar känslan av pungen i sin hand.
Måns kommer in i slutspurten och känner återigen hur trycket byggs upp. Även Anton börjar närma sig en underbar orgasm. Anton känner hur den egna försatsen rinner längs skaftet och bråksekunden senare stönar han till, med den vilt stötande kuken i sin mun. Han kommer.

I samma stund som han känner sin egen kuk krampa och spruta ut kaskaderna av säd på sin egna mage, känner Anton hur Måns stannar upp och hur hans kuk också krampar - i hans mun!
Anton får tre kaskader med ljummen sperma direkt i munnen. Måns drar sig ur och Anton sväljer satsen utan att smaka vidare på den. Måns kliver av Anton och börjar kleta ut Antons egen sperma över magen. Anton tycker det känns lite obehagligt när Måns kletar runt med den nu kalla satsen på hans mage. Måns ler åt Anton och böjer sig fram för att ge pojken en lätt puss på kinden. Där hans egen sats inte kletat ner Antons lena hud. Därefter tar han på sig kläderna och lämnar den utmattade, nedsprutade och ordentligt knullade Anton.

Han går ned till vardagsrummet och vilar en stund på soffan. Nyktrar till. Sedan bestämmer han sig för att det nog är bäst att han cyklar hem redan i natt. Så att han slipper möta Anton och hans föräldrar imorgon. Skulle bli för pinsamt och konstigt efter allt detta.

Måns cyklar hem i den mörka natten.

- THE END -


   
Citera
Ämnesstartare

Tror du på allvar att någon orkar läsa det där? [crazy]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Får väl hoppas det. Den är faktiskt bra^^


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

wow. bra skrivet. vill läsa mer sånt


   
SvaraCitera

Riktigt bra. [y]


   
SvaraCitera

Bra, skriv mer [bigcheers]


   
SvaraCitera

Fan va gay.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

[mad][mad][mad][mad][mad]

Blitzen:

Fan va gay.


   
SvaraCitera

Haha, OMG. Jag älskar det här 🙂


   
SvaraCitera

Nu läste jag bara igenom den lite snabbt så rätta mig om jag har fel... men den handlar om en pojke som knappt är byxmyndig och blir sexuellt antastad av en pedofil? [chocked] Fan vad sjukt [tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Spitfire93:

pedofil

Snarare hebefil, femtonåringar brukar ha kommit in i puberteten. [crazy]


   
SvaraCitera

Nintendo:

Snarare hebefil

Ja, juridiskt sett så är han ju det. Men faktumet är att "Anton" precis kommit in i puberteten, har haft problem med växten och är blott femton år. "Måns" kan därmed inte ha vetat vare sig han var mogen nog eller inte?

Å andra sidan anser jag att alla gubbar som tänder på yngre kilelr/flickor är pedofiler. Hebefili är bara en försköning av pedofili för att de inte ska må dåligt av det 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Spitfire93:

Hebefili är bara en försköning av pedofili för att de inte ska må dåligt av det 🙂

Nej, det är klart att det inte är det. Pedofiler tänder på prepubertala barn, det gör inte hebefiler. Stor skillnad [rolleyes]


   
SvaraCitera

Ursäkta, jag formulerade mig oerhört dåligt. Vad jag menade var att jag finner hebefiler nästan lika mentalt störda i huvudet som pedofiler.

I detta fallet visste snuskgubben däremot inte (tror jag) vare sig "Anton" var mogen än eller inte - därav, en pedofil i min mening. Dessutom är det en form av utnyttjande då pojken var väldigt ung.

Jag håller därför fast vid min åsikt och hoppas för allt i världen att TS inte sympatiserar med Måns [no-no]


   
SvaraCitera

Spitfire93:

gubbar

En 32åring är knappast en gubbe. Sen är det ju knappast att jämföra med en pedofil då det är både lagligt och en 15åring mycket väl kan tycka om sex med äldre helt frivilligt. Man brukar säga att alla gillar olika ^^

Jag tycker tex att du är söt 😉


   
SvaraCitera