Forumet - Använder ingen Skype längre?

Använder ingen Skype längre?

2606 0 32
MSN var guld för textmeddelanden.. Videochattade visserligen en del där också, men ljudet var alltid efter etc. Gick över till Skype på heltid strax innan MSN försvann. Kör fortfarande Skype, men har aldrig vänner som är online längre.. Så vet inte varför jag är inloggad... Antar att Facebook och dess chatt har ersatt Skype.. Och smartphonebaserade tjänster som KIK dårå.. Visst är det kul med portabla alternativ, MSN var visserligen tillgängligt på telefon också, innan smartphones kom.. 

Varför använder ni KIK? Är det inte bekvämare att chatta med ett fysiskt skrivbord och större skärm? Tycker inte alls om sådana mobila tjänster.

Spana också in:

Skajpar mest med André angående jobb och roliga grejer osv, är inte så mycket av en prata-i-telefon-människa utan föredrar att skriva. Däremot använder jag Facetime mycket mer (videochattar med syrran i princip varje dag) men det skulle vara skönare att övergå till Skype så vi kunde ha mer av en videokonferens och ringa mamma samtidigt och sånt. 

Weeaboo:
Nej för helskotta, det där fjortisspråkbruket som försegick där skulle göra mig helt galen.
Rent tekniskt sett skulle man ju kunna undvika sånt genom att helt enkelt inte prata med människor som snackar fjortisspråk. Det är inte som att någon tvingar dig att använda xD-smileys och femtioelva emojis bara för att du råkar vara inloggad på msn. Oskyldig