Forumet - Appar du ej klarar dig utan

Appar du ej klarar dig utan

5374 2 61
Hej!

Vill att alla skriver sina favoritappar till mobilen som du verkligen kan rekommendera. Älskar att hitta nya braiga appar. Livet blir lite LITE roligare.

Jag har en jag måste tipsa om:

  • Ztory
    Köper aldrig tidningar nuförtiden för jag kan läsa alla i mobilen - GRATIS. Eller tja.. det ska väl egentligen vara meningen att man köper tjänsten för 99 kr/månaden, men de är oerhört generösa med gratistid. Är lite hipp som happ, ibland har man bara 20 minuter gratis men om man låter det gå en tid så har man plötsligt 180 minuter ifrån ingenstans. Otroligt stort utbud. Om man hittar ngt recept eller så i tidningen man vill spara kan man ta en skärmdump eller använda en funktion i appen för att klippa ut och spara. Helt fantastiskt. Har android.

Spana också in:


Lounge: Köper aldrig tidningar nuförtiden för jag kan läsa alla i mobilen - GRATIS. Eller tja.. det ska väl egentligen vara meningen att man köper tjänsten för 99 kr/månaden, men de är oerhört generösa med gratistid. Är lite hipp som happ, ibland har man bara 20 minuter gratis men om man låter det gå en tid så har man plötsligt 180 minuter ifrån ingenstans. Otroligt stort utbud. Om man hittar ngt recept eller så i tidningen man vill spara kan man ta en skärmdump eller använda en funktion i appen för att klippa ut och spara. Helt fantastiskt. Har android.
låter nice!