Forumet - Appar imobilen

Appar imobilen

437 0 7
Den behöver nödvändigtvis inte bli segare. Det bero på vilka appar du installerat. 

Som Getrekt sa så kan telefonen även explodera om du har för mycket appar. Denna funktion kallas på apples produkter "iExplodeifyouhavetomutchappssoyoudonthavetouninstallthemonyourown". På android telefoner hetet denna funktion lite olika saker beroende på vilken tillverkare som gjort telefonen. I stock android finns denna funktion inte alls. 

Spana också in:

Om du har alldeles för många appar så kan det hända att hårddisken blir väldigt tung av all data. Om den blir alldeles för tung kan den i värsta fall, med tanke på att det blir väldigt mycket vikt koncentrerat på en väldigt liten yta, få så hög densitet så den bildar ett litet svart hål. Som tur är kommer det i alla fall inte suga in så mycket, med tanke på att dagens modermodem är gjorda för att snabbt detonera en liten kärnladdning ifall det skulle hända så att all data trycks iväg av explosionen och det svarta hålet försvinner.

Ruttenfisk: Om du har alldeles för många appar så kan det hända att hårddisken blir väldigt tung av all data. Om den blir alldeles för tung kan den i värsta fall, med tanke på att det blir väldigt mycket vikt koncentrerat på en väldigt liten yta, få så hög densitet så den bildar ett litet svart hål. Som tur är kommer det i alla fall inte suga in så mycket, med tanke på att dagens modermodem är gjorda för att snabbt detonera en liten kärnladdning ifall det skulle hända så att all data trycks iväg av explosionen och det svarta hålet försvinner.
Mycket gladMycket glad