Forumet - Apple är störst i mobilbranschen

Apple är störst i mobilbranschen

494 0 72

Spana också in:

Ok att man hatar apples smöriga sätt att locka kunder men enda anledningen till att folk hatar iphone, ipad etc är att så många köper :p

själv tycker jag t ex ipad är sjuuukt överskattad och jag blev nästan förbannad när jag såg apples sätt att marknadsföra sin videofunktion. De är farligt nära falsk marknadsföring, men det funkar. Säga vad man vill om apple, men de vet hur man lockar kunder...
På vilket sätt kommer android våldta iphone? Apple de smarta jävlarna har skaffat så många patent att konkurrenterna aldrig kommer kunna klå IOS plattformen på det den kan bäst (sättet den använder multitouch framförallt). Vilken plattform man föredrar är ju en annan femma...
Rådjuret:

Kul att folk sällan kan vara objektiva när det kommer till Apple.
Haters gonna hate.


Håller med, verkar som att det alltid är folk som har negativ inställning för saker som är populära.


Sen är det ju den oändliga kampen mellan Android och iOS. Jag tycker båda är mycket bra, är dock Iphone ägare nu. Det som har fått mig att avstå från Android är att deras OS inte alls är lika lättanvänt och simpelt som iOS. Det jag saknar från Android är att kunna ändra allt man vill typ, plus de gigantiska skärmarna.
Android mobiler brukar också behöva väldigt kraftfulla processorer jämfört med Iphones för att få någon slags mjukhet i OSet.

Tror dock att Android kommer va det mest använda OSet, som det redan är nu, och Iphone kommer vara den mest använda smartphonen som den också redan är nu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


De löjligaste är folk som är fanboys av någon av operativsystemen, eller bara allmänt hatar det andra. Sånna får mig att skratta när man läser kommentarer på sidor som Engadget. [crazy]
sftd:

På vilket sätt kommer android våldta iphone?


Apple låser sig. De tillåter ej användarna att leka och experimentera.
Apple får bakslag nu då det införs EUlagar på microUSB

Det som gör Iphonen så galet mycket bättre är inte deras multitouch, det är deras grafiska gränssnitt.

Detta ska nu Androids också få (då det ej är något Apple verkar ha patent på). Och på det har Androidanvändarna mycketmycketmyckemycketmycket bredare marknad när det gäller priser och varianter.

Att Apple tagit patent på så mycket är ren idioti. För de bromsar utvecklingen (tro mig, Google hade gjort det bättre med deras teknik)

Dessutom ses just nu Iphonen som en mode accessoar. Och sånt har en tendens att bli omodernt helt plötsligt. Även om telefonen är bra, speciellt för idioter och barn, så börjar de halka efter på marknaden.

Android har trots allt passerat Apple när det gäller antal telefoner med deras OS på maknaden (dock att Iphonen är den mest sålda telefonen är säkert sant) på bara något år. För ett år sedan var Android inget mer än småskit, en liten fluga i ögat på Apple. Nu är de deras största fiende.
aristoteles:

Ja, fanboyism rent generellt är ganska tragiskt.
Att helt leva på fanboys är dock en bedrift.


Vilket apple inte gör, men okej. Märks iaf att du är en hater iaf. [smile]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Slumpartad:

tro mig, Google hade gjort det bättre med deras teknik


[rolleyes][rolleyes][rolleyes][rolleyes]

Google går en annan väg en Apple. Google hade inte gjort det bättre. [smile]
Slumpartad:

Klart. För google gillar sina användare före pengarna


Haha, haha, haha. Google är som vilket storföretag som helst, deras huvuduppgift är att tjäna pengar.

Android-telefoner måste ha så mycket mer kraftfulla saker för att få deras UI att vara mjukt och fint. Märks när de enda de bryr sig om är att punga ut den senaste tekniken i varje modell istället för att få hårdvaran och mjukvaran att passa ihop perfekt.

Apple går på hur OSet känns, Android går på så kraftfulla mobiler som möjligt.

Men ja, Android ligger före iOS på vissa punkter som dock är en smaksak och inte en universell smak. iOS ligger för på andra punkter. Att säga att någon av dem är bättre än den andra är bara bullshit.