Forumet - Arab kär i en jude :(

Arab kär i en jude :(

827 0 20
Hej.
Det finns en tjej som går i min skola som jag brukar träffa två gånger per vecka på spanska lektioner. Sedan typ tredje gången jag träffade henne för ca 7 månader har jag inte kunnat sluta tänka på henne. Jag har typ blivit besatt av henne. Varje gång jag ser henne så får jag fjärilar i magen och kan inte sluta kolla på henne.

Jag är muslim troende och började praktisera Islam för ca ett år sedan. Sådana relationer är absolut förbjudna inom islam. Så efter ett tag bestämde jag mig för att ta bort henne från facebook, försöka undvika henne i skolan, stanna hemma de dagar jag har spanska och be gud hjälpa mig att glömma henne.

Jag lyckades tyvärr inte glömma henne så jag bestämde mig för att ta bort hela mitt facebook konto, men det hjälpte inte heller. Det blev bara värre. Nu går det jätte dåligt för mig i skolan, eftersom jag stannar hemma de dagar jag har spanska. Vilket leder till att jag missar en massa lektioner. Jag kan inte plugga hemma heller, eftersom jag bara tänker på henne. Jag sover dåligt och så vidare...

Jag har tänkt att berätta allting för henne. Men jag fick höra av några gemensamma vänner att hon är jude. Och jag har dessutom sett henne umgås med en annan judisk kille. Det är även möjligt att de är på G. Varför skulle hon i såfall ens kolla på mig, ooh jobbigt :(.

Jag är en sån som alltid kämpat för palestiniernas rättigheter och arrangerat demonstrationer mot staten Israel. Så vid den punkten är vi jätte olika. När hon fick veta detta av gemensamma vänner, blev vår relation ännu sämre. Vi hälsade åt åtminstone på varandra, satt bredvid varandra och snackade på lektionen. Men nu ingenting. Jag tror att hon ser oss (araber) säkert som kvinnoförtryckare och terrorister, precis som media beskriver oss.

Jag mår jätte dåligt och behöver verkligen er hjälp. Ska jag fortsätta må dåligt tills jag glömmer henne eller ska jag berätta för henne mina känslor och chansa? I så fall hur och vad ska jag säga?

Jag tänkte gå fram till henne efter någon spanska lektion och be henne att komma till skolgården efter skolan. Och säga att jag måste berätta något viktigt för henne där. Är det en bra idé? Snälla jag behöver alla idéer och råd!

tack på förhand!

Spana också in:

mopsen:

vad med henne är så fascinerande?


Hela hon är fascinerande..
Eller jag vet faktiskt inte. Det är typ mitt öde att bli kär i henne. :(

Jag känner inte henne så väl. Men jag kan bara inte sluta tänka på henne... Vet du om hon är tillsammans med kille hon brukar hänga med, han heter typ Joel ?