Aviseringar
Rensa alla

Arbetskollega sätter in stöten..


Ämnesstartare

Började på ett nytt jobb nu i sommar. Nu är det så att en jobbarkompis till mig av någon anledning börjat flörta och jag har absolut ingen aning om hur fan jag ska vända mig till detta?? Han är extra trevlig på jobbet men ändå på en ganska professionell nivå, märker att han försöker röra vid mig lite extra men på ett ganska oskyldigt sätt. Efter jobbet börjar han chatta med mig och med tanken att det är ett skönt tidsfördriv att snacka lite så svarar jag och konversationerna kan hålla på ganska länge, men känner även att jag måste svara så det inte blir dålig stämning på jobbet dagen efter. Kan även nämna att inom det jobbet vi har kan det ibland bli så att man måste åka iväg två och två och det kan ju då bli ganska stelt om det blir vi. Jag vet inte själv riktigt hur jag känner för detta. Alltid kul att ha en liten sommarflört men tror inte jag vill att det ska bli något av det. Jag har även en kompis som gick i samma klass som denna kille några år sedan och säger att det är en jobbig snubbe vilket gör mig lite negativ.. Ska jag försätta svara på hans meddelande eller vad fan ska jag göra??   


   
Citera
mens
 mens

Det kan bara du avgöra. Känns det inte bra så säg att du inte har tid att skriva med honom just nu, att du är upptagen etc. Förhoppningsvis kommer han att fatta. 


   
SvaraCitera

Du kan ju skriva men inte så mycket. På så sett slipper du stelheten i att du skulle ha dissat honom och de korta konversationer ni har hinner troligen inte leda er relation till något större Tumme upp


   
SvaraCitera