Forumet - Åre gymnasium hr? gruppboende?

Åre gymnasium hr? gruppboende?

727 0 7
Hej jag är en kille på 15 år, som i år ska välja gymnasium linje, ett mycket svår val. Jag bor i Östersund och jag har även sökt linje här, hotell och restaurang .

Jag har varit nöjd med mitt val tills nu, då jag har funderat på att göra omval, att söka till Åre gymnasiet, en skola med mycket bra rykte och bra praktik, även så har de en kurs som inte finns i Östersund barkunskap.

Men problemet är att jag måste flytta upp dit, de är ca 10 mil dit upp, här i från Östersund, jag kommer alltså behöva en bostad. Skolan är så pass bra så dem fixar allt de, men man kommer vara tvungen att bo med andra 4st, vilket gör mig nervös och osäker om de är något för mig.

Att bo med andra kan ju vara kul, få nya vänner osv, men de kan ju också var så att vi inte alls kommer överens.

så till saken, finns det någon annan som bor på ett gruppboende eller ha gjort de som vill berätta för mig hur de var? i början? och hur länge tog de tills ni blev vänner?

Vet du något om skolan? är de bra eller dålig? varför?

skulle vara kul att höra lite innan jag bestämmer mig, de är ju liksom ett viktigt val, tack på förhand.
gaywankern:

så till saken, finns det någon annan som bor på ett gruppboende eller ha gjort de som vill berätta för mig hur de var? i början? och hur länge tog de tills ni blev vänner?


jag kan ju knappast tala för alla och jag tror dessutom att jag är ett undantag men för mig är internat ett brinnande helvete

Spana också in:

OF 5:

internat är likvärdigt med korridor, det finns inget värre


okej, de låter lite skrämmande, men varför är de så dåligt?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


soimpolite:

men för mig är internat ett brinnande helvete


okej, men varför är de ett brinnande helvete?