Forumet - arg, ledsen, besviken, behöver stöd :(

arg, ledsen, besviken, behöver stöd :(

786 0 21
en "kompis" som varit ovän med mig sen i december pga att jag träffat en kille hon hatar, har bakom min rygg träffat han för någon vecka sen som jag fick veta av killen idag, vad gör man? hon sitter bara å skrattar och säger att hon får väl umgås med vilka hon vill. jag vet inte vart jag ska ta vägen. suttit å gråtit och varit arg hela kvällen, under ett års tid har hon suttit och varit arg på mig å sagt att om jag någonsin skulle bli tillsamamns med den här killen såskulle hon säga upp kontakten, och så går hon bakom min rygg och träffar han fast hon varit ovän med mig pga att jag träffat han!! vad ska jag göra? blir tokig!

Spana också in:

rocka_billy:

jag har träffat han i 2,5 år nu?! så du sitter och säger att det är mitt fel att både han och min föredetta bästa kompis går bakom ryggen på mig och totalt krossar mitt hjärta?


citera där jag skriver att d är ditt fel.och det står inget vilken status eller hur länge ni träffats,så lägg ner förhelvete och skyll dig själv som är vek och inte kan ryta ifrån till dom båda och sen skita i dom.
Om hon hade vart en riktig vän hade hon vart glad för din skull även om du gillade någon hon hata. Väldigt egoistiskt av henne att görstöra för dig o inte få vara lycklig o sen göra hela saken värre. Om hon inte vill det som är bäst för dig är hon inte din vän, bara en falsk människa. Det bästa vore att du lämna så mycke av det onda du kan bakom dig och gå vidare.

Vet att det är lättare sagt än gjort och om du behöver nån att prata ut med så ställer jag upp.

Hoppas att allt ordnar sig i sinom tid och att jag har vart till någon hjälp.