Forumet - arg och olycklig

arg och olycklig

1489 0 38
Just nu blir jag bara så less på mig själv. Jag ser ner på alla fattiga människor och personer från förorten t ex. Bönderna garvar jag mest åt utåt sätt.

Jag ogillar allt och alla och tycker att jag är den bästa personen i hela världen och att jag har alltid rätt! Jag kastar ut människor i mitt liv som jag samtidigt har kallat för kompisar för minsta lilla små sak. Säger en kompis något jag inte uppskattar så säger jag upp kontakten med personen. Slutar svara på sms, telefon allt helt enkelt!

Så nu känner man sig bara så jävla misslyckad. Jag tar mina tjejkompisars killar. Är otrogen med mina pojkvänners kompisar. Skulle inte ha något som helst problem med att ligga med killes bror eller pappa. Det där att sånt skulle vara elak har jag helt tappat

Jag känner mig som en ond människa som ingen gillar. Men samtidigt så har man ju folk som hela tiden hör av sig. Men när man sitter hemma och tänker att varför skulle någon vilja vara med någon elak person som mig så ringer telefonen man får sms mm. Men man känner då bara ”varför hör han av sig för”?

Men dom gånger som jag faktiskt försöker vara snäll och jag kommer in i skolan på morgonen med ett stort leende på läpparna och är super lycklig och börjar prata skriker någon trött bitterfitta ”va fan ska du vara så jävla glad för”?

Så känns som allt jag gör är fel. Vad ska jag göra förutom att sluta vara elak på folk (se ner på folk)???

Spana också in:

angel_dead:

en person som pendlar så mycket i humöretmen om du är en sån person så vet du ju om det är ansträngande eller inte?

angel_dead:

e rädd att man bara kan vänta till tonåren är förbi så hormonerna börjar stabilisera sig typ :(


vem vet, de kanske stabiliserar sig tillräckligt innan tonåren är förbi.
angel_dead:

Så känns som allt jag gör är fel. Vad ska jag göra förutom att sluta vara elak på folk (se ner på folk)???


Antagligen är det väl det eftersom du är olycklig?

Mitt tips mot detta är att typ bli voluntär till kyrkan och hjälp fattiga i denna kristid, även om du förlorar på det.

Och prova Kundalini yoga.[y]