Forumet - Arg på unga uppmärksamhetshoror

Arg på unga uppmärksamhetshoror

1402 0 13
Alla tjejer har förmodligen gått igenom den här fasen under deras tonår, jag vet att det är ett naturligt beteende och att det förmodligen går över då hjärnan är fullt utvecklad - men jag kan aldrig sluta vara arg över just unga (speciellt flickor) som på olika sätt kräver uppmärksamhet.

Tex. när de skriver löjliga och helt onödiga saker på facebook (oftast snuskiga och förolämpande). När de trotsar sina föräldrar bara för att de kan eller de letar efter empati genom att dra en lång historia om deras "hemska" liv.

Jag hatar snorungar och vet inte riktigt hur jag ska släppa det. Jag har säkert raderat 100 vänner på facebook nu bara för att jag blir så arg över deras barnsliga kommentarer. Hur gör man?

Spana också in:

Tyrael:

Varför använder du Facebook? Ett sådant värdelöst sätt att spendera din värdefulla tid


Ett sätt att roa sig då jag varken jobbar eller går skola. Men det är inte sådan stor del av min vardag.

Sovande:

Titta tillbaka på hur du själv var när du var i samma ålder Man blir lite mer förstående då


Jo jag vet, men det gör mig bara mer arg tyvärr, haha!
hahaha jag har folk på min fb (typ gamla högstadiekompisar) som är lika gamla som mig som fortfarande kör saker som "ACCEPTERAR DU MEJ SOM JAG ÄR? TRYCK GILLA OM DU GÖR DE. KOPIERA OCH LÄGG I DIN STATUS SÅ FÅR DU SE OM DINA VÄNNER ACCEPTERAR DIG SOM DEN DU ÄR <3" o diverse liknande. skäms ju.