Forumet - argument FÖR novletta 28

argument FÖR novletta 28

1616 0 16
Någon vecka före jag skulle börja med Novletta 28 gick jag in här på detta forumet och läste lite om novletta. Det var bara massa skit om dom, biverkningar hit och dit.
Altså blev jag rädd att jag gett in mig på helt fel sak.

Men nu när jag ätit det i ca en månad så kan jag lugna er som ska börja med novletta att dom är helt okej ! Alla får inte biverkningar, jag har inte kännt av något ! Hade inte oregelbunden mens i början och är inte "deprimerad". Dock säger jag inte att man inte kan få biverkningar. Men då är det bara att byta.

Jag tycker många klagar att dom är dåliga osv, men det kan man väll inte säga om man slarvar med dom?!

Altså borde ni som ska äta novletta inte tro att ni kommer att få alla biverkningar. Jag kan förstå om det händer vissa.. Men det är verkligen överdrift att säga att dom suger. [y]

Spana också in:

thelma09:

Jag tycker många klagar att dom är dåliga osv, men det kan man väll inte säga om man slarvar med dom?!


hade den där skiten förut. tyckte att det gick hur bra som helst och allting. men sen började jag må dåligt osv och bestämde mig att ta ett snack med min barnmorska. hon sa åt mig att byta, så jag bytte till yasmin.

och jag blev som en ny människa. jag hade haft som 'blodstopp' i armar och ben när jag skulle sova - jag trodde att det "skulle vara så". jag fick mycket bättre hy (jag trodde att jag bara hade crappig hy i allmänhet) jag blev gladare (hade aldrig märkt att jag blivit grinigare) och jag gick ner i vikt.

så nej tyvärr. jag kan inte säga nåt bra om de där tabletterna, även om jag hade velat. jo två grejer; jag mådde inte dåligt om jag tog två tabletter på en gång (fråga inte varför jag gjorde det, lång historia) och jag blev inte med barn.
thelma09:

Men nu när jag ätit det i ca en månad så kan jag lugna er som ska börja med novletta att dom är helt okej ! Alla får inte biverkningar,


Jag har ätit mina i ca 7 månader och trodde iten heler att jag fått några biverkningar och fattade inte vad alla whinade om.
men nu har jag insett att de fuckat mig totalt, jag lade ihop 1+1 och insåg att mitt deppiga/svängiga humör måste bero på dem, mår verkligen piss ena sekunden och är glad andra, men är glad allt mer sällan, ska byta