Forumet - argument för urbanisring

argument för urbanisring

1185 0 38

Spana också in:


Jötunheimer: För att städer är bland de värsta jag vet, för att skita i naturen som ger er er föda känns jävligt pissigt att gör, landsbyggden har så många gånger mycket bättre naturen än nån pissen stad.
jag vet inte riktigt var ditt geografiska ursprung är, men jag får förmoda att du kommer från någon håla någonstans. ta inte illa upp eller något, för det gör jag också. givet sydstatsflagga som avatar, skevt språk och möjligen udda antal kromosomer så tycks du vara ett typiskt exemplar av en lantis eller småstadslallare, men vad jag förespråkar är ju att folk som du ska ha möjlighet att växa upp någonstans där detta inte är normen. det är ju du som är offret för det här landsbygdsvurmandet som vissa lägger sig till med. har du verkligen inget problem med det själv?

handendärnissen:
landsbygden ä va vi behöver 


aristoteles: Finns inget bättre än att sätta sig ute på morgonen, inte en människa så långt ögat nåt, dricka kaffe och njuta av tystnaden.

Städer är mentalsjukhus utan tak.
kolla killen vid 0:50. kolla blicken. anser ni att den killen förmedlar ett rikt inre liv som är representativt för landsbygden? kolla tanten vid 1:15, till vänster. kolla in blicken. är den representativ för lantlig mentalitet och sammanhållning? finns det verkligen några kvaliteter som gör detta okej?

player one: kolla killen vid 0:50. kolla blicken. anser ni att den killen förmedlar ett rikt inre liv som är representativt för landsbygden? kolla tanten vid 1:15, till vänster. kolla in blicken. är den representativ för lantlig mentalitet och sammanhållning? finns det verkligen några kvaliteter som gör detta okej?
Ingen av dem i videon kan representera landsbyggden, de är för fan inne i ett samhälle.