Forumet - Argumentation emot hippies.

Argumentation emot hippies.

389 0 29
Varför säger vegeterianer att dom har rätt att välja?
Svaret på det är att den löjliga regeringen inte gör något åt det.

Ifall vi inte äter djur, är risken väldigt stor för att alla kor / grisar / kycklingar slår sig ihop och startar en revolution emot oss människor.
Dock tror jag inte detta hade slagit ut våran existens, då människor är långt övermäktiga de små djuren, med våra framgångsrika vapenintillverklingar och inköp av bomber.
Men förlusterna hade varit stora, då kor och tjurar är betydligt större än den normala människan, och enkelt skulle kunna stånga ner oskyldiga på gatan.
Och vad det gäller tuppar / hönor / kycklingar, så kan dom mycket väl smyga in i ens hus om natten och hacka till en dödlig punkt med näbben, små och smidiga som de är.
Grisen har ett läskigt läte (Och med det menar jag deras grymtning) vilket kan skrämma människor, och dämpa deras krigsmoral, vilket då automatiskt höjer djurens arméers krigsmoral.

Och vad gör då vegeterianerna och hippiesen åt detta?

Inget alls! Just det! De äter upp djurens mat (Sallader och sånt) Vilket gör djuren förbannade och mer eggade att starta upplopp.
Då vi normala människor äter djuren i ett försök att hindra asen från att bygga större bataljoner av krigshungriga bestar.

Tänk på det bara.

Spana också in: