Forumet - Årkar inte mer

Årkar inte mer

1126 0 4
Okej så dom senaste 2 åren har jag känt mig väldigt deppad och bara inte viljat att leva. Jag har fått ätstörningar och haft problem med min vikt. Hemma har det varit ett helvete. Pappa har haft alckohol-problem och så plötsligt fick jag en styvmamma o en styvbror som jag hatar. Har haft stora bråk med alla hemma och fått höra av min pappa att jag borde hamna på psyket och att jag har problem med huvudet. Pratar med en skolkurator nu och ingen vet om det hemma. Det hjälper inte så mkt för att jag har väldigt svårt att öppna mig för människor. Har alltid en känlsa av att folk bedömmer mig och vill att jag bara dör. Jag försöker att passa in men det är för svårt. Jag har inte kunnat prata ut om allt på 7 år. Har väldigt stora problem med att socialisera mig och tror oftast att det skulle vara bäst om jag bara dog. Det ända sättet jag kan få ut allt om hur jag känner är genom skämt. Jag skämtar ofta om skälvskadebeteende (som jag har) självmord (som jag vill begå då) och mycket mer. Skulle vara väldigt tacksam om jag fick något tips om vad jag ska göra.

Inga kommentarer

Senast ändrad 10 Apr 2018, 21:16 av Maka
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Först och främst det är inte ditt fel det som inte du styr, ex din pappas problem.

Samt finns det någon nära vän eller någon du kan berätta för. (Annars skicka pm om du vill).

Samt eftersom du har det tufft är det lätt att tro att folk tänker saker om dig, mem tänk på att dem också inte vet allt bakomliggande. 

Mitt tips är att försöka snacka med någon, kuratorer m.m har tystnadsplikt :), samt försök hitta något som gör dig glad.

Nu är inte jag i exakt samma läge som dig, men för mig t.ex finns det 3 saker som får mig att släppa exakt allt runtom för stunden. 

Spela fotboll med kompisar på skoj, resa och se på bio/konserter :)

Bara höra av dig om du vill.
jag har själv självskadebetende och är i depression plus har självmordstankar men försök så god som möjligt att berätta för kuratorn om det inte funkar försök med bris (har hjälpt mig några gånger) och i värsta fall kan du kontakta socialen och du kan hamna i ett fosterhem där det ska vara lugnt
Hur gammal är du? , du kanske behöver en ny vän och öppna dig för

Spana också in:

Ha du leta efter nån hobby?