Forumet - Asiatisk flickvän?

Asiatisk flickvän?

907 0 25

vikingen:
Jag vet inte var "daygamer" kom in i bilden då mitt svar riktade sig till TS dvs till "Sweedeen22" och han verkar ju i vart fall vara svensk enl sitt user ID.   Mycket glad
Sweedeen22 är daygamer.

Förresten, jag är svensk, men jag är väl inte blond?

vikingen: Nordiska killar/män står allmänt väldigt högt i kurs och är väldigt populära av thaibrudarna eftersom vi är charmiga, givmilda, ärliga och rent allmänt väldigt snälla mot brudarna.
Det låter väldigt bra! Så jag kommer inte att vara ett incel!

Sweedeen22: Hej,

jag tänkte att i framtiden kanske jag blir sugen på att skaffa mig en riktig flickvän, då kan jag tänka mig att hon är extremt snygg och asiatiska tjejer faller då mig på smaken då dessa har mycket hyfs och är mer artig än västländska tjejer. 

därför tänker jag att Hong Kong skulle vara Stöllet för jag skulle bott och skaffat mig en tjej och varit med i ett tag för att senare åka runt med henne eller what so ever. till min frågeställning, vad tycker ni om asiatiska kvinnor? Håller ni med om att de är som jag nämnde?


Du måste vara daygamer

Spana också in:


123fendas: Sweedeen22 är daygamer.
Aha... låter komplicerat.  Glad

123fendas: Förresten, jag är svensk, men jag är väl inte blond?
Det vet du nog bäst själv.  Mycket glad

123fendas: Det låter väldigt bra! Så jag kommer inte att vara ett incel!
Definitivt inte. Uttrycket "blond svensk" syftar inte på hårfärgen utan enbart på ens ursprung. Även lappar/samer från nordligaste Sverige (Lappland) är naturligtvis "blonda svenskar" i Thaibrudarnas ögon trots att de har lika mörk hårfärg som Thaibrudarna själva.

Inte en slump att Thailand har blivit skandinavernas nya favoritsemestermål. I Thailand kan ALLA nordiska killar bli uppraggade av en snygg och sexig thailändska eller ragga upp en snygg och sexig thailändska.  Tumme upp  Hjärta

I  Hjärta  THAILAND