Forumet - Åsikter om bandloggor?

Åsikter om bandloggor?

181 0 10
Tatueringar är det alltså vi pratar om.

Rakt på sak: vad är er åsikt om att tatuera in bandloggor på sig själv? Idiotiskt? Var brukar vanligtvis tatuerarna själva ställa sig i frågan?

Anledningen till att jag undrar är att jag länge (länge) har funderat på att göra en tatuering som inte bara kan representera min kärlek till musik utan i synnerhet ett specifikt band, och det enda som egentligen har känts helt rätt är bandets logga som i sig ser rätt bra ut. Bandets namn finns inte med i loggan så på det sättet är den ganska diskret, om man kan säga så.

Jag blir dock lite osäker med tanke på att det inte handlar om ett band jag har älskat i hela mitt liv, men det enda jag säkert vet är att de har förändrat hela mitt liv, bokstavligt talat, till det bättre. Och att en stor del av hela mig kretsar kring detta band idag.

Någon som har tatuerat in en bandlogga? Någon som har ångrat sig? Någon som kan komma med andra tips eller ideer? Jag tänkte inte springa till studion och boka tid imorgon, så jag är fortfarande öppen för förslag.

Tack på förhand :)

Spana också in:

Jag tycker det beror helt på vad grejen är. Har sett folk som tatuerat in en bandlogga med anledningen att deras musik hjälpte dem igenom en jobbig period i livet/fick dem att inte ta livet av sig/liknande. Då tycker jag det är helt okej.

DÄREMOT tycker jag det är idiotiskt med folk som tatuerar in ett band för att de tycker de är bra, och inget mer. Typ "yeah, gillar MCR så tatuerade in deras logga på armen".