Forumet - asså dagens ungdomar..

asså dagens ungdomar..

841 0 35

Spana också in:

Det går över, som för alla andra. Tills dess behöver du nog inte oroa dig för vad andra håller på med. När jag var liten kändes det också skithäftigt att röka cigg och dricka sprit, nu känner man mest medlidande med alla 16-17-åringar som känner sig manade att börja röka. :/

Rökandet går väl iofs nedåt senast jag kollade. Folk har väl börjat haja att det är ungefär som att bära hatt – coolt i Mad Men men kanske inte så häftigt i verkligheten. Party
Denna mentalitet har funnits i alla tider. Alla tror vi att det inte finns något hopp om mänskligheten för de som är några år yngre. Men vet ni vad? Alla växer vi upp (med undantag, givetvis). 

Fokusera på hur du själv är som person och fundera inte på hur andra är så går vi mot en bättre värld :)

P.S. Ditt språk TS.. Det har sina brister Shockerad
"Dagens ungdom" du är väl fullt medveten om att du också tillhör den gruppen?
00 och 01: or är 16 och 15.  Det har alltid varit många i just den åldern som dricker och röker. Inte bara dagens 15-16:åringar. Alla 95,96,97:or jag känner och pratat med testade dricka och röka runt 12 år så man kan nästan säga att dom var värre.

Vaddå hur jag inte blir som dom?! Drick och rök inte så har du uppnåt det du påstår. Jesus Christ behöver du veta hur man håller sig borta från alkohol?