Forumet - Asså vad fan tror ni?

Asså vad fan tror ni?

8865 0 58

Abrielle96: Jaa? Vi har väl också en religion, eller hur? Precis som Muslimer, Judar.. m.m!Wuut? Asså jag menar ju självklart att vi här i Sverige har en religion.. och invandrare har förmodligen en annan religion beroende vart ifrån de kommer?Typ som när de ville ha nå bön utrop i Stockholm eller va de nu var för tjafs.. de har ju sina egna kyrkor i Sverige, vilket är nog med respekt från vår sida.. men att ha det blir att vår svenska tro blir övertagen av andra  religioner om det ska hålla på sådär?!Ska de ha bön utrop så får de väl åka till sitt egna land där dom har det.. det tycker jag iallafall.. eller ha nå sånt grejs i själva kyrkan!
Du är ju sjuk.

Abrielle96:
Jag vet att jag har en sjukdom.. men det har ingenting med det här och göra. Jag är bara jävligt uppriktig med mina synpunkter. Jag låter alla andra tycka vad de vill, då borde det inte vara så svårt att låta mig tycka som jag vill.
Du får tycka vad du vill, men det du säger är helt idiotiskt. 
Abrielle96: Jaa? Vi har väl också en religion, eller hur? Precis som Muslimer, Judar.. m.m!Wuut? Asså jag menar ju självklart att vi här i Sverige har en religion..
Näe, de flesta i Sverige är inte religiösa. Och de som är det har inte samma religion utan det finns ganska många "svenska" religioner. 
Abrielle96: och invandrare har förmodligen en annan religion beroende vart ifrån de kommer?
Precis likadant där. En person från Indien kan till exempel vara kristen, hindu, buddhist eller vafan som helst egentligen. 
Abrielle96: Typ som när de ville ha nå bön utrop i Stockholm eller va de nu var för tjafs.. de har ju sina egna kyrkor i Sverige, vilket är nog med respekt från vår sida.. men att ha det blir att vår svenska tro blir övertagen av andra  religioner om det ska hålla på sådär?!
Återigen, på vilket sätt gör böneutrop det svårare för kristna att utöva sin tro?
Abrielle96: !Ska de ha bön utrop så får de väl åka till sitt egna land där dom har det.. det tycker jag iallafall.. eller ha nå sånt grejs i själva kyrkan!
Javisst, och när vi ändå håller på så kan vi väl förvisa alla kristna till Israel? Det är ju därifrån skiten kommer. 

Spana också in:

Hej. Du har uppenbarligen inte letat fram fakta till dina små konservativa påstådenden och jag förstår, med tanke på att det du nyss skrev stämmer inte. Inte ett jävla dyft. Du borde inte ha skrivit det där, verkligen inte.  Håller du käften framstår du som smartare.
Abrielle96:
Det har jag aldrig påpekat? 


Jaa? Vi har väl också en religion, eller hur? Precis som Muslimer, Judar.. m.m!Wuut? Asså jag menar ju självklart att vi här i Sverige har en religion.. och invandrare har förmodligen en annan religion beroende vart ifrån de kommer?Typ som när de ville ha nå bön utrop i Stockholm eller va de nu var för tjafs.. de har ju sina egna kyrkor i Sverige, vilket är nog med respekt från vår sida.. men att ha det blir att vår svenska tro blir övertagen av andra  religioner om det ska hålla på sådär?!Ska de ha bön utrop så får de väl åka till sitt egna land där dom har det.. det tycker jag iallafall.. eller ha nå sånt grejs i själva kyrkan!Abrielle96:
Det har jag aldrig påpekat? 


Jaa? Vi har väl också en religion, eller hur? Precis som Muslimer, Judar.. m.m!Wuut? Asså jag menar ju självklart att vi här i Sverige har en religion.. och invandrare har förmodligen en annan religion beroende vart ifrån de kommer?Typ som när de ville ha nå bön utrop i Stockholm eller va de nu var för tjafs.. de har ju sina egna kyrkor i Sverige, vilket är nog med respekt från vår sida.. men att ha det blir att vår svenska tro blir övertagen av andra  religioner om det ska hålla på sådär?!Ska de ha bön utrop så får de väl åka till sitt egna land där dom har det.. det tycker jag iallafall.. eller ha nå sånt grejs i själva kyrkan!

vilka är det som har sina egna kyrkor? känner du att du inte får vara kristen i fred när någon annan har böneutrop eller vad menar du?

Det är extremt arrogant av en människa att hävda att den förstår något sådant som en gud. Eftersom vi inte kan förstå en sådan varelse, så kan vi inte heller hävda att vi vet dess avsikter och således blir frågan om gud finns eller inte irrelevant för människan.

Vi behöver inte ställa eller svara på frågan om gud finns eller inte, eftersom vi ändå inte kan göra något med svaret.