Aviseringar
Rensa alla

Astrologisk förutsägelse – Prins Charles blir Kung den 12 september 2015 !!! Läs resonemanget här...


Ämnesstartare

.
ASTROLOGI – PRINS CHARLES BLIR KUNG DEN 12 SEPTEMBER 2015 !!!

Enligt den suveräna, indiska astrologiska prognosmetoden Vimshottari Dasha, så går Prins Charles in i planetperioden Jupiter-Saturnus-Merkurius-Venus (dessa planeter är mycket starka och verksamma i hans horoskop och bildar många planetariska yoga-kombinationer) i september 2015, och med hjälp av kommande transiter och tertierprogressioner under september, så kan jag kalibrera vidare - prins Charles torde bli Kung den 11 eller 12 september 2015, troligast den 12 september, det vill säga om bara 70 dagar!

Finns absolut ingenting som tyder på det – men stjärnorna talar sitt tydliga språk!  Cool

Ett litet axplock bara, vad gäller prins Charles stjärnkartor, specifikt i relation till just hans annalkande, händelserika planetperiod i september:

Grundhoroskopet Rasi - Jupiter aspekterar Saturnus från sitt eget tecken, Merkurius i Saturnus exalterade tecken och samtidigt Venus tecken, Venus i Merkurius exalterade tecken.

Sub-horoskopet Navamsa - Jupiter i Merkurius tecken aspekterar Merkurius i Saturnus tecken, Saturnus i Jupiters exalterade tecken tillsammans med Venus.

Sub-horoskopet Saptamsa - Jupiter och Merkurius tillsammans i Saturnus tecken, Saturnus i sitt exalterade tecken och samtidigt Venus tecken.

Sub-horoskopet Drekkana - Jupiter och Saturnus tillsammans i Jupiters tecken, Merkurius i Saturnus tecken, Venus i eget tecken.

Sub-horoskopet Dasamsa - Jupiter och Merkurius tillsammans i Saturnus tecken, Saturnus och Venus tillsammans i Jupiters tecken.

Sub-horoskopet Dwadasamsa - Jupiter i Saturnus tecken, Saturnus i Jupiters tecken (kallas för parivartana-yoga), Merkurius i Venus exalterade tecken, Venus i Merkurius tecken.

Sub-horoskopet Ekadasamsa - Jupiter i Merkurius exalterade tecken aspekterar Saturnus i Venus exalterade tecken och samtidigt Jupiters tecken, Venus i Jupiters tecken.

Sub-horoskopet Ashtamsa - Jupiter i Venus tecken aspekterar Merkurius och Venus i Saturnus tecken, Saturnus i Jupiters exalterade tecken.

De berörda horoskop jag studerat ingående, för att komma fram till min bestämda, ödesbundna astrologiska prognos, är följande:

Prins Charles – 14 november 1948, 21:14:30 London.

Camilla – 17 juli 1947, 07:03:30 London.

Drottning Elizabeth II – 21 april 1926, 02:43:15 London.

Prins Philip – 10 juni 1921, 21:33:00 Corfu, Grekland.

(Minuterna och sekunderna är rektifierade av mig, frånsett prins Charles officiella minutangivelse 21:14, som ser ut att stämma bra enligt hans karmiska livshändelser till dags dato)

images.jpg

Indisk, vedisk astrologi är överlägsen den västerländska, en veritabel supervetenskap, eftersom den baserar sig på stjärnornas och planeternas faktiska, sideriska positioner på himlavalvet.

Astrologin baserar sig på den heliga Geocentrismen, det vill säga att vår stationära Moder Jord är medelpunkten i universum (och därmed även i planetsystemet), i vårt lokala kosmiska Brahma-ägg, av miljarder.

Att framtiden kan räknas ut, via planeternas kretsande, dansande rörelser kring Jorden, universums centrum (vilket även vetenskapen nu bevisat med Planck-teleskopet), bevisar att det inte finns någon herrelös slump som styr, utan att allt är gudomligt övervakat och tillståndsgivet in i minsta detalj.

Det är våra individuella karmakonton som vi ackumulerat ihop från våra tidigare liv, som avgör våra öden här och nu. Karma är ingen slump (ingenting sker av en slump), det är en gudomligt rättvis naturlag.

Karmalagen är en subtil, moralisk naturlag, och med hjälp av en människas horoskop, så kan en skicklig astrolog, såsom exempelvis giganterna K.N. Rao och Shyamasundara Dasa, avläsa dennes goda respektive dåliga karma som väntar i detta liv. Med vår fria vilja utför vi samtidigt handlingar i detta liv (ödet och fria viljan löper parallellt) som kommer att avgöra vårt karma i våra nästkommande liv.

Att stjärntydare kan förutsäga framtiden, med hjälp av himlakropparnas positioner på himlavalvet, är ett obestridligt bevis för att det förnuftsvidriga Big Bang-flummet och evolutionsflummet (bara moderna ateistiska hokuspokus-teorier utan kausalitet ens) bara är myter/sagor, utan någon som helst verklighetsanknytning. Universum med dess himlakroppar och livsformer är givetvis skapade och designade av en överlägsen Intelligent Designer.

Här följer ett pedagogiskt videoklipp som illustrerar hur den geocentriska modellen, med planeternas banor runt jorden, fungerar.

Genialt och vetenskapligt tilltalande system:

.

Vetenskaps-dokumentären ”The Principle”, som går på biograferna, baseras på Planck-teleskopets unika geocentriska upptäckt:

Jorden är de facto universums centrum:

http://www.theepochtimes.com/n3/909798-radical-new-documentary-claims-copernicus-and-four-centuries-of-science-is-wrong/?photo=2

http://www.naturalphilosophy.org/site/harryricker/2015/06/08/the-principle-challenging-the-intellectual-integrity-of-cosmology/

Flashbacks diskussionsforum har fullständigt regelvidrigt stängt av mig (Död o återfödd) nu i sammanlagt över 2 år, bara för att jag i oktober 2012 dristade mig till att i en Flashback-tråd vetenskapligt bevisa den heliga Geocentrismen med 108 vetenskapliga argument.

Något som starkt ogillades av den ökände, geocentrism-fientlige och yttrandefrihetsbekämpande Flashback-moderatorn KimNeilJung, som även såg till att tråden utplånades från Flashback (unikt), vilken för övrigt var Flashbacks genom tiderna längsta trådstart, som hann läsas av över 250 000 människor innan KimNeilJung våldtog tråden.

Nyheter24 intervjuade mig strax efter att jag för Flashback exklusivt hade släppt denna min stora kosmologiska avhandling, där jag även tog fram astronomiska bevis för att Jorden faktiskt endast axelroterar 1 varv/år, inte 1 varv/dygn som är den nuvarande felaktigt gällande teorin:

http://nyheter24.se/nyheter/internet/730067-moder-jord-och-hare-krishna-mot-miniguden-dod-o-aterfodd

Hare Krishna!  Tumme upp

Eder evigt tillgivne,
https://twitter.com/Snilleblixten
http://snilleblixten.net/2015/06/30/astrologisk-forutsagelse-prins-charles-blir-kung-den-12-september-2015/
Dödsguden/Fick en Snilleblixt
.


   
Citera

Hare Krishna!


   
SvaraCitera

Jag säger 22 november. Ska vi slå vad?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON:
Hare Krishna!

Hare Krishna, kära älskade vän!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ruttenfisk:
Jag säger 22 november. Ska vi slå vad?

Du baserar 22/11 på vad?


   
SvaraCitera

Dödsguden:

Du baserar 22/11 på vad?

Intuition


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ruttenfisk:

Intuition

På vad baserar du din intuition på?


   
SvaraCitera

Dödsguden:

På vad baserar du din intuition på?

Finns inte så mycket man baserar intuition på (medvetet i alla fall). Det är det som är grejen med intuition.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ruttenfisk:

Finns inte så mycket man baserar intuition på (medvetet i alla fall). Det är det som är grejen med intuition.

Vad baserar man intuition omedvetet på?


   
SvaraCitera

Vad gör du om du har fel?


   
SvaraCitera

Någon som kan sammanfatta? 


   
SvaraCitera
mynona

jag tycker att drottning Elizabeth är roligare där hon promenerar omkring i sin hatt och sin handväska, och hon måste ju slå drottning Viktorias rekord


   
SvaraCitera

mynona: jag tycker att drottning Elizabeth är roligare där hon promenerar omkring i sin hatt och sin handväska, och hon måste ju slå drottning Viktorias rekord

Om hon dör den 12 september slår hon Viktorias  rekord med två dagar.

Källa


   
SvaraCitera
mynona

My dreams are her:

Om hon dör den 12 september slår hon Viktorias  rekord med två dagar.

Källa

Aha okej tack. Matematik är jag dålig på. Men är fortfarande rolig när hon promenerar omkring i hatt och handväska. Charles påminner mig lite om Carl XIV Gustaf


   
SvaraCitera

Jag fattar seriöst ingenting av TS inlägg.


   
SvaraCitera