Forumet - Åt kiss imorse, va äckligare än man kan tro

Åt kiss imorse, va äckligare än man kan tro

1210 0 26
Gjorde nått som hette Urea-test i morse. Man fångar massa utandningsluft i ett provrör sen tar man ett piller, väntar massa å gör samma sak igen.

Det var just det är pillret. Jag mår alltid sjukt illa på morgonen så hade lite svårt att svälja det för det var relativt stor, typ som 2 ipren som smält samman.

Lyckades få ner det i halsen å krossa det innan jag harkla upp det igen. Jag kände direkt att det inte var rekommenderat för det smakade så fruktansvärt illa att allt hår på hela kroppen reste sig.

Det smaka precis som man kan tänka sig att allt avskrap från alla väggar och golv från herrarnas på ett välbesökt uteställe smakar en lördag kl 6.

Lyckades dock få ner pillret och utbrast, "SATAN, VA DET SMAKAR PISS AV DET! Vad är det för nått?". Han, labsnubben, förklarade snällt: "Det är blablabla-isotop som naturligt finns i kiss faktiskt"

Fick sitta i väntrummet, och anstränga mig sjukt mycket för att inte sabba testet å bli tvungen att göra det igen, i en evighet innan jag var klar med testet å kunde skölja ner med en öl [sad]


Diskussion, har du smakat kiss?

Spana också in:

ChickiBull:

"SATAN, VA DET SMAKAR PISS AV DET! Vad är det för nått?". Han, labsnubben, förklarade snällt: "Det är blablabla-isotop som naturligt finns i kiss faktiskt"


haha fan va bra[bigsmile] lider med dig men det var faktiskt roligt[wink]

ChickiBull:

har du smakat kiss?


nej, hoppas jag slipper också[shake]
Postorderhoran:

för mig kändes det ändå värt eftersom jag mådde bra i 2 veckor efter
Och inte visste att det var en kissdel jag svalde ner


Men det måste ju va en tillfällighet eftersom det är kol man äter [blush] Om man inte har nå bakterier så skiter man bara ut det, annars bryts kolatomerna ner å följer med utandningsluften ut [blush][blush][blush][blush][blush]

Fick du vänta 10 eller 30 min? Finns två olika, ett test av dem är att man sväljer radioaktivt kol. Du kanske fick radioaktivt å å blev bra av det [surprised]

Fick vänta 10 min, fast vet inte om det va radiokol eller grillkol [blush]
Postorderhoran:

10
fick en vit tablett som innehöll någon syra.


Då fick vi samma så det va no inte radioaktivt, låter farligt [sad]

Innehåller Urea (http://sv.wikipedia.org/wiki/Urea)

Första meningen är ju gullig [cry]

"Urea (från grekiska uron urin), urinämne eller karbamid är en kvävehaltig kemisk förening,"