Forumet - Återanvänder du dina kläder?

Återanvänder du dina kläder?

3215 1 38
Idag berättar second hand-affären Myrorna att unga är bäst på återanvändning. Unga swappar (byter kläder med varandra), skänker och lämnar utrensade kläder till second hand. Hela 40 procent i åldersgruppen 15 till 22 år har gett utsorterade kläder till en vän. 

Spana också in:

Återanvänder mina egna, ja. Det vill säga tvättar dem när de är smutsiga. Skänker urväxta kläder till rädda barnen oftast, eller ensamkommande flyktingbarn. Köper ej begagnat själv, tycker det är obehagligt att använda andra människors gamla fysiska ägodelar, det sträcker sig till det mesta med undantag för bostad, hade kunnat köpa en bostad från de som bodde där innan mig. Men hade aldrig köpt den om de som bodde där inte hade klarat av att giva klartecknet pga oväntad död lr dylikt. :// 

Köper en del digitala produkter begagnat, det är inga problem. 
Om jag återanvänder mina kläder? 

Ja, jag återanvänder dom - själv. När jag slutat att använda kläderna till fest eller till vardag så slutar de som arbetskläder. Tillhör dom som aldrig går i arbetsoverall utan när jag jobbar på huset eller i trädgården så går jag i vanliga kläder. Oavsett om jag är uppe på taket och rensar takrännorna eller är i trädgården och gräver eller jag mekar med bilen. Så mina pensionerade kläder förvandlas av mig själv till arbetskläder till slut.