Forumet - Återupptagna förhållanden?

Återupptagna förhållanden?

1048 0 27
Hej.

För precis en vecka sedan gjorde min flickvän slut. Hon säger att det var ett mycket svårt och tveksamt beslut som hon tvingades att ta.
Hon känner att hon älskar mig jättemycket trots att hennes känslor har svalnat en aning. Hon menar att hon verkligen vill ha tillbaka sin känslor och bli tillsammans med mig igen. Något jag önskar över allt annat.

Nu till min egentliga fråga: Är det någon som har haft ett förhållande som har tagit slut, som genom att ha varit ifrån varandra ett tag har återförenats med sin flickvän/pojkvän igen?

Vore väldigt tacksam om någon vill dela med sig av hur det gick till för er [smile].
Jo jag har varit med om det. Men dessvärre är det inge bra.
Vi gjorde slut och blev tillsammans igen efter två månader. VVi hade det jätte bra de två första veckorna. Men sedan så kom de tillbaka till det gamla vanliga igen. Inget spännande alls. Och om hon säger att hennes känslor svalnat så kan du ge dig på att de säkert svalnar ännu mer..
Ledsen att säga det..:/

Spana också in:

PeterR:

Nästan 2.5 år hade vi varit tillsammans. Så det var rätt seriöst.


Okej. Men hon säger ju att hon älskar dig, hon kanske bara inte är kär i dig längre. Inte på samma sätt menar jag. Men kan ju inte känna likadant i början av ett förhållande som man gör efter 2,5 år. Men alltså, det är ju olika. Hon kanske inte rikigt vet vad hon känner heller. Känslorna kanske inte har svalnat, men att hon känner på ett annorlunda sätt nu än vad hon gjorde i början.

Träffas ni nånting överhuvudtaget nu?
Ja precis, har försökt tänka i de banorna med. Att hennes känslor helt enkelt bara har förändrats med tiden så att hon inte längre känner likadant. Jag har försökt att snacka med henne om att känslor förändras, för det har ju mina också gjort för henne med tiden. Men hon svarar att knappt själv vet hur hon känner.
Hon säger ju att hon har svårt att låta bli att kontakta mig, för att hon saknar mig så mycket. Jag vet inte hur man ska tolka det riktigt.

Vi har bestämmt att vi inte ska träffas på ett tag iaf, för det känns svårt att veta hur man ska kunna umgås som vänner.
enhimmelskdrog:

ja, var tsm med en ett tag sen gjorde vi slut. sen var jag tsm med en annan ett längre tag sen gjorde jag slut och sen blev jag tsm med den första igen. det höll inte [smile]


Kan tänka mig att det ofta skiter sig. har man haft någon imellan blir det kanske svårt för båda att hitta tillbaka till varandra igen.
PeterR:

Hon säger ju att hon har svårt att låta bli att kontakta mig, för att hon saknar mig så mycket. Jag vet inte hur man ska tolka det riktigt.


Det låter som om hon är för sträng mot sig själv faktiskt. Eller så är de precis tvärtom, jag vet inte[n] Fan vad komplicerat det är ...
Hon måste ju bestämma sig någon gång även, även om de känns helt omöjligt just nu. Hm, de här va skit svårt
Fan vad jobbig situation. Men som nån sa så gjorde hon ju slut av en anledning, och att hon inte heller tog paus utan att hon valde att göra slut känns som att hon funderat på det länge. Det låter jobbigt faktiskt, om ni nu skulle bli tillsammans igen så kanske detta senare kommer upp igen att hon "inte vet vad hon känner".. Det är nog inte så bra att vara tillsammans om inte båda två är övertygade om att de älskar varandra och vill fortsätta vara med varandra.
PeterR:

Nae det är fan inte lätt detta. Men det känns fel att bara ge upp detta förhållandet bara för att det är slut,


det låter verkligen jättekonstigt. att hon älskar o saknar dej, men inte vill vara med dig. Ja, för mig känns det också som om ni borde vara tillsammans..
Ge inte upp om henne, men du kanske ska ge henne lite tid. ? Hon behöver fundera på vad hon verkligen vill alltså.