Forumet - Återvinningsfrågor

Återvinningsfrågor

1048 0 6
för- och nackdelar
nackdelar, utsläpp och gifter med återvinning, http://www.elle.se/valj-medvetet-miljovanligt/                     Vad är nackdelen med utsläpp och gifter som kan förekomma under återvinning?nackdelar med återbruk, är det bättre eller sämre än återvinning?                                                                        Är återbruk bättre eller sämre än återvinning och varför är det så?fördelar med återbrukfördelar med återvinning (tvättlappar osv http://www.vivegroup.pl/en/ )
Är ni snälla och svarar på en del av dessa frågor för det skulle va bra att få ihop några hjärnor angående detta då det är ett stort arbete....

Tack på förhand :)
Lever nog väldigt naturvänligt eftersom jag bor på landet och återvinner det mesta från hushållet utom allt i plast och burkväg som går till återvinning. Mycket p gr av att jag måste betala för varenda kilo sopor jag lägger i soptunnan och ju mindre som hamnar i den desto bättre för min ekonomi. Dvs det mesta hamnar i mina egna komposttunnor. 

stoner: Lever nog väldigt naturvänligt eftersom jag bor på landet och återvinner det mesta från hushållet utom allt i plast och burkväg som går till återvinning. Mycket p gr av att jag måste betala för varenda kilo sopor jag lägger i soptunnan och ju mindre som hamnar i den desto bättre för min ekonomi. Dvs det mesta hamnar i mina egna komposttunnor. 
är du bonde?

Berit: är du bonde?
Nej, jag är inte bonde utan jag är landsbygdsboende som det så vacker heter liksom en miljon andra svenskar. Eftersom man kan få en lyxig herrgård på 450 kvm för samma pris som en 1 rok på Östermalm i Stockholm så var valet givet för min del.

Har bara sex katter men har planer på att skaffa en hund och kanske några höns om nu mina katter kan bli polare med hönorna och tuppen och i synnerhet med kycklingarna.

Spana också in:


stoner:
Eftersom man kan få en lyxig herrgård på 450 kvm för samma pris som en 1 rok på Östermalm i Stockholm så var valet givet för min del.
Ja helt sjukt. Vårt hus kostade typ vad en parkeringsplats i sthlm kostarGalen
stoner:

Har bara sex katter men har planer på att skaffa en hund och kanske några höns om nu mina katter kan bli polare med hönorna och tuppen och i synnerhet med kycklingarna.
Höns tycker jag defenetivt du ska skaffa! Super mysiga djur om man tämjer dem o har dem på lösdrift. Ska nog köpa en ny grupp i vår

Berit: Ja helt sjukt. Vårt hus kostade typ vad en parkeringsplats i sthlm kostar
Därför är det ju extra märkligt att alla människor vill bo i storstäderna där ALLT... absolut ALLT är mycket dyrare.


Berit: Höns tycker jag defenetivt du ska skaffa! Super mysiga djur om man tämjer dem o har dem på lösdrift. Ska nog köpa en ny grupp i vår
Jo, det blir nog höns framöver. Känner en äldre kvinna som just har höns på lösdrift och hönsen och tuppen fungerar superbra både ihop med hennes två hundar och även hon har ett gäng katter och det fungerar jättebra. Mycket glad

stoner: Jo, det blir nog höns framöver. Känner en äldre kvinna som just har höns på lösdrift och hönsen och tuppen fungerar superbra både ihop med hennes två hundar och även hon har ett gäng katter och det fungerar jättebra.
Hade inte heller nå problem med höns och hundar/kor. Enda problemet som var att de hackade ihjäl en av kycklingarna så vi tog in den som klara sig. Det blev en fin tam tupp som jag ibland kunde gå runt med på axeln Glad