Forumet - Att aldrig vara saknad av någon

Att aldrig vara saknad av någon

967 0 14

Spana också in:

OF 5:

tycker du skall vara glad över att du har folk som du i alla fall kan umgås med. Tycker du att det är något fel på er ralation till varandra får du väll prata med dem om det


Så sant så. Orkar inte må kasst över att aldrig få höra det bara, tycker ingenting är fel, de kanske inte tycker om mig lika mycket bara. Vet inte vad jag ska säga utan att låta som en drama queen. Finns väll ingenting att göra egentligen.
jomenvisst:

Hur tänker man ang. detta för att inte må kasst över det?


Du kanske är en usel vän. oavsett orsak skaffa nya vänner elr läs dessa visa ord;

Blivande_japan:

mina vänner säger ej att de saknat mig, vet ändå att de gillar mig
jag menar, jag säger ju inte till dem att jag saknat dem heller

jomenvisst:

höra det bara, tycker ingenting är fel, de kanske inte tycker om mig lika mycket bara. Vet inte vad jag ska säga utan att låta som en drama queen. Finns väll ingenting att göra


jo visst är det skönt att höra. men i ditt fall verkar det som att du skulle behöva utöka ditt kontaktnät för det. Eller bara glädjas än
Jag känner igen mig, har få vänner som frågar mig om jag vill följa med på händelser. Känslan av att vara uppskattad inom mig saknas (och vad gör man inte för att känna sig uppskattad, ibland tyvärr).

Om det nu är så att dina kompisar uppskattar varandra mer än vad dom uppskattar dig så tycker jag att en del av lösningen kan vara att söka dig till andra sociala kretsar med förhoppningsvis människor som passar dig bättre i smaken. Var du bör söka dig för största chans att hitta människor du passar bra tillsammans med vet du nog bäst själv; låt dina intressen styra.

Samtidigt kan det vara svårt att veta om man är uppskattad eller inte, då människor visar uppskattning på olika sätt gentemot olika människor för att de uppskattar dem på olika sätt... Alltså kanske dom där kompisarna visar uppskattning för dig på ett annat sätt (i det tysta) än mot varandra.

Det är nog bäst om man försöker hitta en balans emellan strävan efter att känna uppskattning och förståelse för andras beteende gentemot en själv och andra.