Forumet - att använda binda?

att använda binda?

9004 0 76
Varför gör ni det, istället för tampong?

Använde binda mitt första mensår, för jag inte fick använda tampong för mamma. Var jätteäckligt och jag var tvungen att vika dem på längden för att de skulle forma sig bättre efter mig men de typ torkade fast i känslig hud så jag fick ont av det. Var tvungen att använda tampong en gång när jag inte hade bidnor tillgängligt Var mkt smidigare och sen va jag fast.

Vad är din historia?

Har hört att Tyra Banks inte kunde använda tampong förrän jättesent i livet. Fattar inte hur hon lyckats dölja binda under visningar och grejer.

Spana också in:

När jag är hemma, och därmed har möjlighet att duscha hur ofta jag vill, brukar jag endast använda binda. Varför? Jag gillar helt enkelt inte att gå omkring med en massa grejer i mig i osexuellt syfte, och tilltalas inte av att ha gammalt blod i mig längre än nödvändigt, även om det må vara relativt harmlöst.

När jag inte är hemma under mensen använder jag tampong p.g.a.: fräschare, orkar ej med blodäckelpäckel om jag inte kan tvaga mig närhelst jag önskar.

Ibland (I SKRIVANDE STUND, TILL EXEMPEL) använder jag både och, p.g.a.: blöder stundvis som en skäktad gris.
Jag använde binda tills jag blev 14. Innan dess trodde jag på myten att man inte kan stoppa in en om man var oskuld. [rolleyes] Men sen testade jag ändå och tyckte att det var skitbra.

Numera är det alltid tampong. Binda känns som en blöja och man blir ständigt påmind om att man har mens. När man har tampong så kan man t.o.m glömma bort det (men räds icke, man kommer på det vid toabesök).

Den enda nackdelen med tampong är att de lätt sitter illa när man har lite mens.

Binda suger på alla plan...
Använde binda när jag precis fick min mens, och skämdes över'et (wtf). En gång tog bindorna slut och fick då i ren desperation använda den sista tills jag var tvungen att tejpa ihop den och slängde till slut när mor köpt nya; den var helt söndersmulad innuti och genomblodad. Kan med säkerthet säga att jag är den äckligaste människan jag känner :)

Så nej, bindor är inte min grej. Som ööörkarn säger, tjötigt att påminnas om mensen hela tiden p.g.a. semi-vuxenblöjan.
Jag använder alltid bindor - tycker det verkar så äckligt att man liksom ska ner o stoppa upp en tampong när man blöder..

När man har binda e det ju bara att ta väck och slänga och sen på med en ny..

har dock inte testat tampong, fick inte när jag var yngre för min mamma för ngt med tampong sjuka??