Forumet - att bli tillsammans?

att bli tillsammans?

165 0 2
Hej!
Som många andra trådar på det här forumet så handlar det om att bli tillsammnss mend någon. Jag vet redan att det redan finns 100 tals liknande frågor på internet men jag tycker jag inte har funnit nåt forum som svarar på mina frågor och funderingar. jag undrar hur man får kontakt med en tjej man tycker ser bra ut och trevlig och som man skulle vilja känna lite bättre, hur gör man för att få kontakt? Ni som är tillsammans med nån kan väll förklara hur ni blev tillsammans. Och är det fel att skriva till nån på FB tillexempel man inte känner helt random? Har fått för mig att det är så en del får kontakt med en del tjejer, eller är det utdömt redan från första gången?
mange3:

Ni som är tillsammans med nån kan väll förklara hur ni blev tillsammans.


VARIT tillsammans. Träffade alla (inte jättemånga, heh) genom internet. Jag hade hellre träffat dom (eller inte just DOM ,men du fattar..) genom vänners vänner eller nåt sånt. Det hade känts mer naturligt.mange3:

Och är det fel att skriva till nån på FB tillexempel man inte känner helt random?


Fel och fel, det är väl lite konstigt kanske. Jag vet inte om jag skulle svara någon jag inte känner.. hur är det med vänners vänner? kanske finns nån intresant där[smile]

mange3:

Har fått för mig att det är så en del får kontakt med en del tjejer,


varför har du fått för dig det?