Forumet - Att börja töja

Att börja töja

1444 0 19
Jag har bestämt mig för att töja mitt öra, och nu har jag köpt att en töjning på 3mm.

Nu är min fråga är det för stort att börja med?
Jag har försökt att få in den, när jag duschar och sen har jag haft vaselin så den ska glida lättare, men jag får bara inte in den.

Är det meningen att man ska få in hela på samma gång eller tar det ett tag att få in den?

Tack på förhand! [smile]

Spana också in:

mmoolly:

okej.. då får ja ta o köpa mindre


eller så gör du som jag.,.. hehee
satte i typ 4 vanliga örhängen i samma hål (inte samtidigt då) men med några dagars mellanrum, sen satte jag i en 4 mm-spiral och lät den sitta några veckor. efter det satte jag i 6 mm-spiraler (som inte gick i helt direkt dock) och när dom hade varit i helt i ett par veckor tryckte jag i 8 mm-stavar. tillslut fick jag i en tunnel [party]
Jag har en töjning, jag började med en trea, du får räkna med att det kan ta någon dag, man ska göra det väldigt sakta och ganska lite i taget, jag gjorde det alldeles för fort första gången och hela öronsnibben sprack, när jag tog det lite lugnare på andra örat gick det hur som helst [smile] Redrum? I gävle? var också där och köpte mina första töjningar, inte att rekommendera! bara jävligt dyrt, http://www.piercing.nu/ gå in där ist och beställ :) väldigt billigt!
hannnah:

jag tryckte i en navelpiercing på 1,4 tror jag, så örat vande sig och sen satte jag i min 3 mm. gjorde lite ont, kom lite blod, men sen va de chill


risken med att man töjer för snabbt och om örat börjar blöda är ju att det blir fult och att hålet inte kommer att bli litet igen om man väljer att ta ut töjningen.
enhimmelskdrog:

risken med att man töjer för snabbt och om örat börjar blöda är ju att det blir fult och att hålet inte kommer att bli litet igen om man väljer att ta ut töjningen.


kommer göra mkt saktare nu när jag börjat töja andra örat för att undvika detta, inte säkert att de kommer gå tillbaks ändå helt för jag har töjt typ 13 mm iofs men endåå
framtidstron är död:

Kan det bli det? Kanske iofs beror på hur mycket man töjt.


hade 8 mm och det hålet som jag hade töjt långsammast har blivit litet och fint nu, det andra som jag töjde lite snabbare och hade lite problem med (sprack etc) + hade töjningen i längre har inte blivit riktigt lika litet men det är ändå litet liksom. som hannnah skrev!